Ihan tähän alkuun vaan sen verran että facebook on ihan kamala keksintö... Nykyään tulee päivitettyä kaikki heti sinne ja sitten tämä blogin pitäminen meinaa unohtua ihan kokonaan... Nyt kuitenkin luvassa paljon kuvia viime viikkoiselta Lahden reissulta, kun käytiin tervehtimässä Aatosta.

Pihapolun Aatos "Aatos"
IMG_5219.JPG'

Aatoksesta on kasvanut vuoden aikana niin K-O-M-E-A
IMG_5151.JPG

IMG_5213.JPG

Meidän pullero-pojasta on kehittynyt oikein raamikas, lihaksikas ja hyväkäytöksinen nuorimies. Haluaisin ehdottomasti saada selville jonkun näyttelytuomarin näkemyksen tästä herrasta! Aatos on olemukseltaan ja liikkeiltään hyvin Armimainen, hieman hillitympi vain. Eikä samalla tavalla turhan rähjääjä niinkuin meidän tytöt.

Lahdessa oli paljon vaihtoehtoja mistä valita päivän ohjelma. Koska oli tuskaisen kuuma päivä, päätettiin mennä rannalle jossa saa uittaa myös koiria.

Kakaraiset innostuivat kahlailusta :)

IMG_5116-1.JPG

Ja Armi ja Aatos pitivät huolta että Hanna ja Aada pysyvät pinnalla

IMG_5108.JPG

Olikin kuulemma ensimmäinen kerta kun Aatos ihan tosissaan lähti uimasilleen tarkoituksella, ja nyt ei mukaan lasketa niitä kertoja kun on tullut tipahdettua laiturilta alas... :)

Sillä aikaa Kerttu teki jotain omaa älykkyyttään niin hyvin vastaavaa; yritti kovasti ja monta kertaa ravistella itsensä kuivaksi järvessä...

IMG_5088.JPG

Aatos the Rantavahti
IMG_5123.JPG

Raikastavan rantareissun jälkeen lähdettiin vielä koirapuistoon jonne oli sovittu treffit Nannan ja Oton kanssa.

Tytöt odottelevat portilla lisää miesseuraa

IMG_5226.JPG

Ja komea seuralainen sieltä tulikin;
Nybygårds Ovanliga Ottar "Otto"
IMG_5153.JPG

Hetken päästä mukaan tupsahti myös kaksi kääpiöpinseriä, Mowgli ja Homer. Nyt ei voi muuta kun ihmetellä että miten hyvin juttuun tulivat koko komppanja; 4 urosta ja meidän tytöt.

IMG_5192.JPG

IMG_5188.JPG

IMG_5198.JPG

Aada toimi koko koirajoukon leikittäjänä keppejä nakellen, ja ainakin meidän tytöt tykkäsi niin kovasti. Sen verran mitä näihin kuviin on koirien naamoja osunut, ja jos pienistä kuvista selvää saa, on riemu kuitenkin aistittavissa niin hyvin.

Oikeasti en voi kuin ihmetellä tuota meidän Kerttua. Olin melko varma että viimeistään tuolla koirapuistossa alkaa katastrofi... räpätys ja mäkätys, hampaiden näyttely ja muiden kiusaaminen. Jostain syystä tyttönen otti kuitenkin ihan lungisti eikä ollut vieraista koirista juuri moksiskaan.

IMG_5195.JPG
Aika rennon oloisesti se tässäkin käppänän ja Aatoksen kanssa jolkottelee

ja näin hienosti tekee tuttavuutta =)
189217_10150263318373028_716683027_74159
(tämän kuvan ottanut Nanna Salmi)

Välillä oli ihan ok käydä huilimaankin
IMG_5207.JPG

En tiedä mikä noita lahtelaisia koiria vaivaa, kun tuppaavat kaikki olemaan niin hyväkäytöksisiä... Tai onko taika itse kaupungissa, kun meidänkin tytöt osasivat olla niin nätisti siellä. Tosin, sekä Aatoksella että pikkuisen Otollakin oli havaittavissa sellaista "nää on meidän tyttöjä" -asennetta sekä rannalla että puistossa. Keskenään eivät pihispojat Armista ja Kertusta mittaa ottaneet, vaan rannalla Aatos puolusti tyttöjä joiltakin pikku-uroksilta (olisivatko olleet niitä Prahan rottakoiria) ja ranskanbulldogilta myös, ja sitten tuolla puistossa käppänät pyrittiin pitämään ojennuksessa.

Päivän paras otos on ehdottomasti tämä Aatoksen ja Homerin väsynyt sylipaini. Saman ikäiset pojat yrittivät ottaa mittaa toisistaan tuon tuostakin, mutta kuuma ilma teki tehtävänsä ja molemmat ovat aika uupuneen oloisia, eivätkä niin kovin tosissaan.

IMG_5165.JPG

Tää on oikeesti kun jostain ala-asteen discosta; puoli kymmeneltä kotiintuloaika, väsyttää jo ihan hirveesti viimeisillä hitailla; joo kyllä mä susta tykkään... =)