Suuri kiitos kaikille kilpailuun vastanneille, sain 9 ihanaa ja erilaista vastausta. Ja vieläpä muutaman ihan uuden kommentoijan... =) Nyt tiedänkin keinot millä teidät 'salaiset ja anonyymit' lukijat saadaan julki!

Noita vastauksia lueskellessa sain paljon lisää syitä jatkaa Armin blogin pitämistä. En ole missään vaiheessa siis ajatellut lopettamista (ei ole tullut mielen viereenkään), välillä vaan tuntuu että on inspiraatio hukassa.

Mulla oli oikeastaan 4 asiaa mielessä kun keksin tuon kilpailun.

  • haluan tehdä tunnetuksi harvinaista rotua
  • Armi on niin huipputyyppi että haluan kertoa siitä koko maailmalle
  • kirjoittaminen on yksi intohimoistani (käsitöiden ohella)

Ja sitten kun olin hetken tätä blogia pitänyt, tuli suureksi innoittajaksi

  • teidän kaikkien ihanat kommentit

Eli aika hyviä vastauksia sain =) Voi kyllä te olette kovin vaatimattomia, kukaan ei uskaltanut arvostaa omaa panostaan tässä blogimaailmassa. Jos kommenttilootat huutaisivat nollaa postauksesta toiseen, en olisi niinkään varma että kuinka kauan tätä jaksasin... Tuntuisi turhalle kirjoittaa 'ei kenellekään'...

Koska niin moni vastaus osui kohdalleen, täytyy tehdä hieman järjestelyjä... Tässä kohtaa taidan ottaa apulaiseksi tämän maailman napani, oman muusani Armin...

IMG_6078.JPG

Varmaan arvaattekin jo...

Meillä on tässä puolueeton, lahjomaton tuomari, kaikki arvontaliput yhtä kiinnostaviksi höystetty kissanraksuilla, lähetys arvonta-alueelle edestä keskeltä 2 metrin päästä.

Kas näin Onnetar tekee työtään:
IMG_6079.JPG

Tässä vaiheessa (kun 5 lippua arvottu) kiskaistiin onnetar pikaisesti syrjään hetkeksi, otettiin jo syödyt laput turvaan ja annettiin Armin herkutella vielä lopuilla raksuilla... =)

Lapuista löytyi seuraavanlaista asiaa:

Henna ja Taru

Jaana Kesse ja Noppe

Arja Hyrrä ja Jojo

Anna ja Alma

Aila ja Armi

Henna ja Taru oli Armin ihan ekassa valinnassa, samoin Henna oli eka reipas joka tänne kilpailuun kommentoi. Saakoon Henna siis kunnian aloittaa palkintojen valinnan. Muut sitten ihan omassa järjestyksessä miten kukin ehtii, samaa ei saa ottaa... Armi-kaimalle olisin kyllä joka  tapauksessa antanut lohdutuspalkinnon parhaasta vastauksesta... =)

Paleleeko teillä eniten sormia, kämmeniä, varpaita, päätä, kaulaa, sääriä...

...vai kenties pientä pihakoiraa...

Laittakaa tuonne kommenttiosioon haluatteko sormikkaat, lapaset, pipon, sukat, töppöset, säärystimet, kaulahuivin jne... vähän kokoja ja lempparivärejä...

Lupaan että helmikuun kuluessa jokainen saa pakettinsa. Yhteystiedot voi laittaa vaikka mieluummin mulle sähköpostilla (niin ei tarvi kaikelle kansalle jaella...)

Toivottavasti ette olleet kovin pettyneitä arvonnan tuloksiin tai palkintoihin... tämä tuntui olevan aika hyvä keino yhdistää kolme rakasta asiaa; Armi, kirjoittaminen ja käsityöt. Mulla alkaa olla nurkat täynnä jo kaikkea valmista, sukulaiset ja ystävätkin aika lailla lahjottuja, joten näin tämä käy... =)