Sain vihdoin kuvat kaikista blogiarvonnassa voittaneilta... Tein siis villapuseroita oikein kunnolla, kokonaiset 3 kappaletta. Mukavaa oli, voipa olla että voisin jossain vaiheessa ajatella tekeväni pikkukoirien villapitoja vaikka tilauksestakin. Ainakin ohjeet olen päättänyt julkaista, kunhan saan ne johonkin järjestykseen ensin mielessäni... Olen nimittäin noita puseroita kutonut ihan MUTU-tuntumalla, ja sovitellut silloin tällöin Armin päälle. Pitäisi siis oikein paneutua asiaan ja keskittyä, että saisin jotain kirjallista aikaiseksi... No mutta ajan kanssa, lupaan sen.

Tässä kuitenkin näitä kuvia

Kesse
Kessen%20uusi%20villapaita.JPG

Alma
007.JPG

Hyrrä
villapaita.jpg

Kessen puku näyttää vähän piukealle, mutta on kuulemma ihan sopiva. Onneksi! Almalla taas näyttäisi vähän löpsöttävän tuolta vatsan alta... Hyrrän puku istuu ainakin kuvan perusteella parhaiten. Siitä tuli muutenkin niin nätti puku että mietin hetken jättäisinkö sen Armille kotiin käyttöön... Raaskin kuitenkin luopua, ja hyvä niin =)

Toivottavasti puvut tuli tarpeeseen ja oli mieluisat... Ainakin niitä oli tosi mukava tehdä!

Ei mene enää kauaakaan kun voidaan laittaa puvut talvisäilöön odottamaan ensi talvea... (jos en muistanut laittaa pesuohjeita mukaan, niin peskäähän varovasti, villa saattaa huopua ja kutistua, luulisin että kestää 30c.)

Kyllä se kevät on tulossa, tuoksusta sen huomaa!

Yksi voittajista oli Henna. Henna valkkasi palkinnoksi lapaset.
IMG_6104.JPG

Toivottavasti lapaset on päässet postissa perille, en ole saanut mitään palautetta onko tulleet, onko sopivat, miellyttääkö...