IMG_4264.JPG

Tässä yhtenä päivänä päätin oikein hemmotella Armia, ja tehdä sille kunnollista ja herkullista ruokaa. Kaivoin kaapista porkkanoita, valkosipulia ja omenoita, ja kaupasta kipaisin kesäkurpitsaa ja paprikan.

Ensin laitoin kaiken (paitsi valkosipulin) karkean raastimen läpi

IMG_4271.JPG

Ja sitten sauvasekoittimella sössöksi

IMG_4274.JPG

Lopputulos alkoi naurattaa itseänikin, 8 pienenpientä minigrip-pussillista ruokaa tuosta valtavasta raaka-ainemäärästä.

IMG_4278.JPG

No, tuossa eväsrasiassa on soseet kahdelle aterialle, lisänä Oscarin lihapullia ja broilerinsydämiä.

Voisiko olla mitään herkullisempaa...?? Armi tykkää uudesta ruokavaliosta todella ja niin tykkään minäkin. Tämä ei ole ollenkaan niin vaikeaa eikä työlästä kuin alkuun luulin. Suosittelen ehdottomasti kaikille, ainakin kannattaa kokeilla. Näitä soseita siis teen harvemmin, usein meillä syödään Neuta tai puuroa + jauhelihaa/mahaa/sisäelimiä, ja silloin tällöin Puhtia. Ja lähes joka päivä raakoja lihaisia luita. Sekä Neu että Puhti on molemmat niin helppoja antaa, kun ei tarvi miettiä pitoisuuksia eikä suhteita, kun kaikki on valmiiksi laskettu.

Tämän viikon torstaina koittaa se kauan odotettu kuvauspäivä. Mennään porukalla Bertan ja Artun kanssa tutkituttamaan lonkat, polvet ja kyynärät. Minua jännittää ihan kamalasti! Voi niin toivoisin että Armi olisi kaikinpuolin kunnossa ja jalostuskelpoinen. Olen nimittäin itse sitä mieltä, että jos sanottavaa löytyy niin sitten ei pentuja tule, vaan pyrin (vaikka hampaat irvessä ja itku silmässä) noudattamaan JTO:n suosituksia (Jalostuksen TavoiteOhjelma). Vaikka Armi on mielestäni maailman täydellisin pihakoira, ei se kuitenkaan taida riittää poikkeusluvan myöntämiseen...

Niin kovasti haluaisin pikkuisia tuhisijoita laumallisen tuossa ensivuoden alussa. Tämä on toisaalta vielä niin utopistinen ajatus, toisaalta, jos todella haluan Armia pennuttaa, on suunnittelun alettava heti. Jos Armi tulee juoksulle säännöllisesti, pitäisi seuraavan juoksun alkaa tässä ihan pikapuoliin kuunvaihteessa, ja seuraava sitten 7kk kuluttua vuodenvaihteen tienoilla. Sitten pennut olisi luovutuksessa suunnilleen näihin aikoihin ensi vuonna.

Jonkin verran olen jo saanutkin aikaiseksi. Kasvattajakurssi on suoritettu, ja kennelnimi haettu, nyt odotan nimelle vahvistusta. Kuvauksiin ollaan menossa ja vaadittavat näyttelytulokset saavutettu (ei silti näyttelyitä lopetettu). Ja ollaanhan me oltu yhteydessä noihin poikiinkin... =) Saas nähdä pitääkö tännekin kirjoittaa jossain vaiheessa joku senssi-ilmoitus, vai joko alkaa 'se oikea' piakkoin hahmottumaan...

Armi haaveilee pojista ja vauvoista...

IMG_4300.JPG