Kuulin tuossa alkuviikolla että täällä Korialla liikkuu koiramyrkyttäjä. Aivan kamalaa! Miten täällä pienessä muutaman tuhannen asukkaan 'kylässä' voi tapahtua moista!? Ja vielä näin joulun alla. Tai siis onhan se yhtä kamalaa olipa ajankohta mikä tahansa, mutta kuitenkin... :( Muutama koira on joutunut eläinlääkäriin tapausten johdosta. Ilmeisesti ovat siis syöneet myrkytettyjä herkkuja ojista lenkillä. Toivottavasti omistajat ovat ottaneet yhteyttä paikalliseen eläinlääkäriin ja poliisiin. Ja toivottavasti kaikki koirat ovat kunnossa!!

Miten voi ihmisen mieli olla niin sairas, että tekee tuollaista...? Juu, onhan totta että nyt kun lumet taas suli niin sitä koirankakkaa on vähän kaikkialla... ja jotkut ei vaan tykkää eläimistä, mutta hullun hommaa tuollainen on! Mikä suru ja hätäännys siitä lemmikin omistajalle tuleekaan. Täytyy visusti valvoa ettei Armi pääse lenkillä nappaamaan mitään suuhunsa. Sillä kun on tapana maistella kaikenlaista, tai siis lähinnä hiirenraatoja ja kissankakkaa. Muiden koirien jätöksiin se ei onneksi koske. Olen varoitellut asiasta ystäviä ja naapureita, ja vieraitakin koiran ulkoiluttajia lenkeillä nähdessäni. Kyllä tosiaan pistää vihaksi tuollainen!

Eilen näin meidän pihatiellä ketun. Eikä se ollut mikään pikkuinen, vaan oikea jättiläiskettu! (en oo ikinä ennen nähnyt kettua niin ei kyllä ole hirveästi vertailukohtaa...) Mutta isolle se näytti kun pysähtyi autonvaloihin ihan eteen.

Kaikenlaisia vaaroja niitä meilläpäin nyt sitten on... Täytyy suhtautua varovaisesti nyt vähän kaikkeen tuon ulkoilun suhteen, ettei kävisi hullusti. Pitäkää ihmiset huoli koiristanne, tällaiset tapaukset pistää aina vähän varpasilleen...