Nyt alkaa pelottavasti näyttää siltä että en ole saamassa haluamaani kennelnimeä. Tai siis sitä ykkösvaihtoehtoa. Olen aina silloin tällöin käynyt FCI:n sivuilla tutkailemassa noita jo olemassa olevia ja hyväksyttyjä kennelnimiä. Tämä kyseinen nimi jota haen, on nyt hyväksytty, mutta pelkään että se on hyväksytty tälle toiselle hakijalle. Oma nimianomuksenihan oli kesäkuun Koiramme-lehdessä. Nyt kun selasin hyväksyttyjä nimiä FCI:ssä, oli kesäkuun hakemuksia käsitelty juuri tuohon nimeen saakka, suurin osa ennen tätä nimeä olevat oli hyväksytty, mutta ei vielä yhtään nimeä sen jälkeen. Eli oletettevaa on että tämä toinen hakija on saanut nimen, ja minä saan sen toisen vaihtoehdon. Sekin on ihan ok, mutta ei niin kiva. Kaikista kurjinta tässä on se, että juttelin pihakoirapäivillä tämän henkilön kanssa, ja hän sanoi ettei hänellä oikeastaan ole niin väliä että minkä nimen hakemistaan vaihtoehdoista saa. Voi, kun oltaisiin osattu, älytty, tietää jutella asiasta aiemmin... Voi surku!! Täytyy kai alkaa psyykata itseään taas siihen toiseen nimeen...

No mutta hyviäkin uutisia on. Sunnuntaina oli näyttely (ei tosin Armilla) vaan eräällä erittäin potentiaalisella Armin poikaystäväehdokkaalla. Upea uros sai kolmanen SERTinsä, joten nyt olisi sitten pentuja tulossa oikein valiovanhemmista. Asiassa on vielä yksi Mutta, uros on menossa pikapuoliin terveyskuvauksiin, nyt vaan sitten odotellaan peukut pystyssä hyviä tuloksia. Jos tulokset ovat kunnossa, on tämä uros valintani, asiasta ollaan jo alustavasti sovittu. Sulhsen paljastan sitten kun kaikki on varmaa.

Eikö olekin tosi ärsyttävää kun pihtaan näitä tietoja... Itse olen nyt niin pahalla päällä tuosta nimiasiasta, etten tiedä miten päin olisin, ja on turhauttavaa odottaa ratkaisua. Sama juttu tuon uroksen kanssa, en millään malttaisi odottaa. Tuo on sentään positiivista odottelua :) Sitten en kyllä tiedä että mitä teen, jos terveystulokset ovat kyseenalaiset. Varmaan hajoo pää.

Sain Emmiltä ihania kuvia kesäpäiviltä, laitan nyt tähän yhden. Odottelen vielä lisää kuvia ko. kemuista, niin sitten pääsen kirjoittamaan kunnolla juttua. Ihan kuka vaan, jolla on kuvia kestä vaan Villiniityn porukasta, laittakaa kuvia, ja yleiskuvia myös. Kiitos =)

armi1.jpg
Armi on ehkä maailman kaunein. Ainakin se on meidän maailman napa.