Armi on tänään päässyt pihakoirat.nettiin etusivun tytöksi! =)

1957963.jpg

Meillä juoksuaika jatkuu ja Armilla tunteet heittelee, ihan niinkuin naisilla yleensäkin. Selvin merkki taitaa olla paastoaminen. Armi syö oikeasti tosi huonosti, suunnilleen 1/4 siitä mitä normaalisti. Uutena herkkuna tosin on nyt maahan pudonneet pihlajanmarjat... ei taida sittenkään olla kovin happamia... :) Sisällä kotona on ihan mieli maassa ja ulkona tosi vallaton, edelleen. Kissojen kiusaaminen tosin luonnistuu edelleen hyvin. Tänään Armille ja Nemolle tuli oikein kunnon riita, siinä oli ihan tosi kyseessä. Annoin Armille pakkasesta yhden Oscarin liha-vihannespullan maistiaisiksi, Nemo meni sitä haistelemaan kun Armi oli syömässä niin johan sai kissa kyytiä... Molemmat hakkasi toisiaan tassuilla, kissa sähisi ja monkui ja Armi kiljui, kummallakin kaikki karvat pystyssä. Hurjan näköistä ja kuuloista. Yleensä Armin ja kissojen välillä on vaan sellaista pientä nahistelua puolin ja toisin. Vähän niinkuin tänään oli telkkarissa, sattuiko kukaan katsomaan Hauskoja kotivideoita? Siinä oli pihakoiran näköinen koira sohvalla, lattialla vieressä istui kissa, ja koira pomppi sohvalla edestakaisin ihan hulluna =) Se videopätkä olis voinut yhtä hyvin olla meillä kuvattu =)

Alkuviikosta tuli sähköpostiin kaun odotettu viesti, kutsu kasvattajan peruskurssille. Kurssi pidetään Luumäellä 11-12.10. Mä olin jo ihan varma että mun ilmoittautuminen ja kurssimaksu on joutunut hukkaan kun mitään ei ole kuulunut, ilmoittuduin sinne sentään jo joskus tuokokuussa muistaakseni... Mutta nyt se on sitten varmistettu, opiskelun täyteinen viikonloppu edessä. Odotan sitä kurssia tosi innolla! Koetta en niinkään... Luulen kyllä että kun on mukava ja mielenkiintoinen aihe mitä opiskella niin motivaatiota riittää ihan varmasti lukea tenttiinkin. Mä olin aikanaan hyvä koulussa, osittain just sen takia että sain itseni kiinnostumaan tylsemmistäkin asioista ja oikeasti halusin oppia. Mä tykkäsin käydä koulussa, no tulihan sitä sitten kyllä käytyäkin yhtä soittoa 16 vuotta, lukion jälkeen vielä ammattikorkeakoulun tradenomin tutkinto kaupan ja hallinnon alalta, pääaineena markkinointi.

No mutta takasin aiheeseen, sen kasvattajakurssin hyväksytyn suorittamisen jälkeen pitäisi sitten alkaa miettiä sitä kennelnimeä... Muutamia ehdotelmia olen saanut aikaiseksi, osa jää pyörimään mieleen pidemmäksi aikaa, osan saa heti hyljätä pois. Kaikista hassuin ehdotus tuli Petteriltä, en kylläkään hetkeäkään ajatellut kyseistä nimeä tosissani... Mc Pihis... =) =) Muita vaihtoehtoja en sitten vielä paljastakaan... Ne saattaa tässä matkalla vielä suurestikin muuttua. Täytyisi kuitenkin oikeasti kohta alkaa asioita päättämään, Kennelliitolla on tiettävästi aikamoinen ruuhka kaikkien asioiden tiimoilla, jos meinaan ensikesäksi nimen saada niin kyllä se kohtapuoliin alkaa olla ajankohtainen juttu sekin.

En tosin ole ollenkaan varma että onko Armi jo ensikesänä tarpeeksi 'aikuinen' pentujen tekoon... Ja mistäs sitä tietää mitä mutkia matkalle vielä tulee. Onko Armilla lonkat ym kuvattavat paikat kunnossa, löytyykö sussua, mikä on meidän perheen tilanne noin yleensä... Ei pidä turhan tarkkaan suunnitella ettei joudu liikaa pettymään... Mutta on se mukava kuitenkin haaveilla pienen pienistä pihis-vauvoista :) No mutta kohtahan niitä pääsee näkemäänkin, taitaa se Armin Inkku-mamma ihan piakkoin tehdä Armista isosiskon... Sanoinkin tässä yhtenä päivänä Helille että näin sellaista unta että sieltä tuli yksi kolmivärinen urospentu ja 4 punaista/riistanväristä narttua. Saas nähäd kuinka käy...

Vähänkös Armi oli pienenä... no, pikkuinen
1958081.jpg

1958063.jpg

Toisaalta kaipaa kamalasti noita aikoja, mutta kyllä ne oli rankkojakin. Taitaa vaan parasta kun lämmöllä muistelee, ja eikös se niin mene että aika kultaa muistot, nyt ei enää edes muista miten väsynyt välillä olikaan... No mutta nykyään Armi on iso tyttö, ja meillä on isojen tyttöjen ( =murkkuikäisen) ongelmat ja huolet :) Ja aika ajoin tietysti lapsettaa edelleen =)
1958101.jpg