1488315.jpg

Hei kaikille!

Tämä blogi kertoo pääosin tanskalais-ruotsalaisen pihakoiran Armin elämästä ja seikkailuista. Mukaan saattaa silloin tällöin livahtaa kuulumisia myös Armin perheenjäsenistä ja muista ystävistä. Blogi on tarkoitettu kaikille koirista ja varsinkin tanskalais-ruotsalaisista pihakoirista kiinnostuneille.Jos olet kiinnostunut pihakoirista ja haluat tietää enemmän, ota reippaasti yhteyttä, sähköpostiosoitteeni löydät laatikosta ylhäältä vasemmalta.

Tänään on hyvä päivä alkaa kirjoittaa pienen pihakoiran omaa blogia. Armi, oikealta nimeltään Villiniityn Adalmiina, on nyt aloitushetkellä 9kk vanha tanskalais-ruotsalainen pihakoira. Rotu on vielä melko harvinainen ja tuntematon Suomessa, usein kuulee huvittuneita kommentteja sekä koirasta että rodusta. Armia luullaan usein "vääränmalliseksi" russeliksi tai muuksi pieneksi terrieriksi.

Armi asustaa Etelä-Kaakkois-Suomessa Elimäen Korialla. Saman katon alla onkin oikea eläintarhan alku, emännän (Maikki) ja isännän (Petteri) lisäksi Armilla on seurana 3 maatiaiskissaa, harmaat sisarukset Nemo ja Onni, ja punaraitainen Eikka.

1488352.jpg