Meillä on ollut täällä todella rauhallinen viikko... Ollaan oltu Armin kanssa ihan kolmestaan kotona, kun taloyhtiössä alkoi ikkunaremontti niin täytyi laittaa kissat hoitoon. Eikka meni meidän Antille ja Hannalle, ja Onni ja Nemo Kelttiin äitin luokse. Ja jokainen tuntuu nauttivan elämästään! Eikka saa jakamattoman huomion eikä kukaan ( =Armi) kiusaa sitä, ja Onni ja Nemo saa ulkoilla maalla mielensä mukaan. Ja kyllä Armikin nauttii, sekin saa meiltä Petterin kanssa kaiken huomion, eikä sen tarvi jahdata ja paimentaa kissoja koko aikaa. Armi on nyt hetkellisesti rauhoittunut, se nukkuu paremmin ja on tottelevaisempi. En ole huomannut että Armi olisi millään lailla ikävöinyt kissoja.

Kissat on olleet poissa siis tiistaista asti, itse remontti oli keskiviikkona ja torstaina sitten siivottiin... Kyselin Eikkaa kotiin jo torstai-iltana, mutta Antti ja Hanna haluavat pitää sen ainakin viikonlopun yli... =) Ties vaikka jäisi vielä pidemmäksi aikaa... Onnin ja Nemon ajattelin nyt viikonlopun aikana hakea kotiin (jos ne suostuu sen verran ilmoittautumaan että saan ne kiinni...).

Meidän pojat Eikka ja Onni
1902239.jpg

Neiti Nemo
1902277.jpg

Ei kai tuollaisista söpöläisistä voi kokonaan luopua...? Ja johan se harmittaisi vietävästi kun viime kesänä tehtiin suurella vaivalla sen kissatarha tuonne takapihalle...

Eilen käytiin Armin kanssa 1-vuotis rokotuksessa. Mentiin isommalla porukalla Bertan ja Inkun kanssa. Inkkua ei siis rokotettu vaan ultrattiin, ja kyllähän siellä vatsassa liikettä näkyi! Heli saa kertoa itse asiasta enemmän... <3 Armi antoi oikein hyvin rokottaa itsensä, ei edes kiemurrellut pöydällä, mutta piikkien jälkeen se lysähti eläinlääkärin lattialle... Ihan niinkuin olisi saanut rauhottavaa tai jotain... kuulemma kuitenkin ihan normaali reaktio. Koko päivän ja illankin Armi oli jotenkin poissaoleva ja väsynyt. Kai sekin kuuluu asiaan... Nyt aamusella on jo taas oma itsensä.

1902305.jpg

Olen tässä jo pidempään miettinyt että Armissa on tapahtunut joku valmistusvirhe... Meidän rottakoira nimittäin pelkää jopa päästäisiä!! Täytyy vissiin tehdä reklamaatio Inkulle ja Frasselle... Kuolleita hiiriä on ihanaa popsia lenkillä mutta elävät... Iiiik! Eikka on meidän perheessä se metsästäjä ja tuo eläviä hiiriä välillä sisälle asti. Yhtenä yönä Eikalla oli hiiri olohuonessa ja kaikki kissat oli kokoontuneet rinkiin sen ympärille. Armi (ja me) herättiin vikinään ja mentiin katsomaan mistä on kyse. Armi meni varovasti n. metrin päähän hiirestä, pisti korvat luimuun ja kaarsi äkkiä (ja mahdollisimman kaukaa) takaisin makkariin ja peiton alle. Samoin yhtenä iltana Eikka leikki päästäisen kanssa kissatarhassa, Armi meni katsomaan ja kipitti äkkiä minun luokse, alkoi kiivetä mun jalkaa pitkin ylös turvaan ja vikisi sitten ovella että sisälle pitää päästä ja äkkiä... =) Että sellainen 'rottakoira' meillä asustaa... :D

Mä olen jo odotellut että milloin Armilla alkaa taas juoksut. Bertallahan alkoi jo silloin kun se oli meillä elokuun alussa, ja Alma-siskolla pihakoirapäivien aikaan. Eipä sillä että minä niitä juoksuja mitenkään innolla odottaisin, mielestäni alkaisi vaan olla jo se aika. Armi on jo kuukauden ajan merkkaillut normaalia enemmän, samoin putsaillut itseään kovasti. Ostin jo juoksupöksytkin sille valmiiksi. Saas nähdä kuinka se suostuu niitä käyttämään. Pakko käyttää, meillä on uusi valkoinen karvamatto olohuoneessa... Ja kuinkahan onnistuukaan tuo hihnassa lenkkeily, Armi on koko kesän saanut juosta vapaana metsissä mun kanssa.

Armi lenkillä lähimetsässä
1902334.jpg

Tänään on suhteellisen kaunis syksyinen päivä, on vaan niin kamalan tuulista. Tuossa takapihalla on onneksi sen verran tuulensuojaa, että vähän tarkenisi tehdä pihatöitä... Taidanpa lähteä yrittämään.