Moikka

Sain muutamia kuvia Voittaja-näyttelystä Anna-Karinilta, samoin sain luvan Emmiltä napata Armin kuvat Tarun kotisivuilta, kiitos!

Armi poseeraa hienosti kehässä
2162465.jpg
Kuva Emmi Keränen

Meillä oli tosiaan kohtalaisen raskas ja pitkä päivä, mutta tuloskin oli hyvä! Armi oli loppujen lopuksi juniori kakkonen ja paras narttu nelonen. Olihan se kerran jos toisenkin käynyt mielessä se Juniori-voittajan -titteli, mutta Almahan sen lopulta vei, ja ihan ansaitusti! Täytyy kyllä myöntää että ensin harmitti vähäsen, onhan tuo sellainen 'once in the lifetime -juttu', mutta ei mennyt kauaa kun tajusin että ihan oikesti Armi pärjäsi tosi hyvin!! Ja siellä paras narttu -kehässä jätti taakseen muutaman muotovalionkin... =) Ja mulle Armi on ehdottomasti maailman kaunein ja paras, niinkuin jokaiselle se oma koira!

2162480.jpg
Parhaat nartut:
Nattrajens Timjan
Villiniityn Aleksiina 'Alma'
Easy Jump's Xena 'Taru'
Villiniityn Adalmiina 'Armi'

Kyllä on vallan hienosti edustettuna Villiniityn väki! Myös Bertta ja Arttu pärjäsivät hienosti, vaikkeivat ihan kärkeen sijoittuneetkaan. Kaiken kaikkiaan antoisa päivä, onnea Heli! Ja kiitos ihanasta Armista!

Katselin jo kehässä ollessani, että joku puhui numeroista 4 ja 5 (Armi ja Bertta). Myöhemmin esittäytymään tuli Onni (Kabokas Xingu Breez). Onni oli kuulemma lähtenyt Messariin 'katselemaan naisia sillä silmällä' ... =) Sanoin Onnin omistajalle että niinhän se Arminkin miehiä... Annoin Armin blogin osoitteen, jos haluavat tutustua Armiin paremmin, etsivät kuulemma Onnille samantyyppistä tyttöystävää, ja haluisivat siitä pennun itselleen. Mielenkiintoista.

Näyttelyn jälkeen käytiin vielä moikkaamassa Morrista, sisarusparven veikkaa. Morris asuu siinä aika lähellä ja kun kerran niillä kulmilla oltiin niin pitihän se piipahtaa. Morris olikin komea poika ja vauhtia siskoilla ja veljillä riitti. Laitan siitäkin tapaamisesta kuvan, jos saan Heliltä.

Perjantaina käytiin läheisellä puutarhalla ostamassa joulukukkia. Tai oli meillä toinenkin syy vierailla juuri siellä paikassa, pieni pihakoirapoika Tarupihan Keskikesänukko eli Sisu! Sisu osoittautui villiksi pikkumieheksi ja se juoksutti tyttöjä (Armi, Bertta ja Inkku) pitkin pihoja. Onpas mukavaa kun on täälläpäin taas lisää pihakoiria! Ties vaikka Sisusta tulisi Armille poikaystävä, kun sen asian aika koittaa... =) Sisulla oli ihanat hörökorvat!

Meille tuli yhtenä päivänä työpaikalle uusi 'työkaveri', Owelan Blackpepper eli Ulpu. Ulpu on mun työkaverin pieni ja pippurinen staffityttö ja on kyllä pistänyt meidän taukohuoneeseen aika vipinää... =)

2162557.jpg

Joulu on jo tosi lähellä, ja mulla on vielä puolet lahjoista hankkimatta. Täytyy varmaan kohta lähteä kiertelemään kauppoja. Ensiviikolla olen joulunaluspäivät töissä ja ihan varmasti kiirettä riittää! On se uskomatonta miten ihmiset panostaa lemmikkien jouluun! Tai no olenhan minäkin ostanut Armille muutaman lelun ja kunnon savustetun naudanluun... Pysyisi vaan lumi maassa nyt vielä pari päivää niin saataisiin valkea joulu! Ja pari astetta pakkasta, se olisi parasta.

2162550.jpg
Näin meillä lämmitellään patterin päällä ja vieressä koko joukko!

Tälläista tällä viikolla, enköhän palaile viimeistään sitten joulun jälkeen kun lahjat on avattu...