Olipas tosiaan kova kolaus tuo Armin vauvattomuus... Pikkuhiljaa täällä siitä selvitään ja toivutaan. Oikeastaan enemmän minua harmittaa kaikkien pentujen kyselijöiden puolesta. Onneksi ainakin osa on saamassa pennun Armin kasvattajalta Villiniityn kennelistä.

Pentuasioissa on nyt sitten aika suunnata katseet kauas tulevaan; ensikesälle odotan Armille seuraavia juoksuja. Mietin koko viikonlopun pääni puhki mitä tekisin; yritettäisiinkö vielä Aapon ja Reetan kanssa uudestaan, vai vaihtaisinko urosta. Lopulta tulin siihen tulokseen että yritän kevääseen mennessä löytää sopivan uroksen jolla on jo jälkeläisiä. Silloin olisi varmempaa saada vauvoja, kun on varmaa näyttöä että ainakin toinen osapuolista on siihen kykeneväinen.

Pahimmat pelkoni koskevatkin juuri sitä jos Armi onkin hedelmätön. Oikeasti ei varmaan kannattaisi miettiä vielä tuollaista, mutta kyllä se vaan väkisinkin mieleen aina välillä juolahtaa kummittelemaan. No, aika näyttää...

Meillä jatkuu arki pakkasen paukkuessa. Tai no tänään on ollut hieman lauhempaa (n. -10c) mutta vastapainoksi ulkona puhaltaa aika kova tuuli ja luntakin myrskyää. Lämmönnousun kyllä huomasi aamulla ihan selvästi; ei nipistellyt poskia ja sormia, eikä Armikaan tanssahdellut niin paljoa lenkillä. Tanssimiseksi sitä sen menoa kai voi parhaiten kutsua... Varpaita kun palelee niin pitää pomppia milloin kahdella, milloin kolmella jalalla, pyllyä pitää pyörittää niin mahdottomasti ja riekkua hihnassa kuin heikkopäinen... Mietin jo tuossa muutaman kerran josko kutoisin Armille töppöset. Toteutus vaan hiukan ontuu, miten saisin pysymään ne jalassa Armin vauhdissa... No onneksi nyt kuitenkin helpottaa vähän tuo sää.

Kotona kaikkein lämpimin paikka löytyy patterin päältä...

...ja viltin alta

Kiitos kaikille viesteistä (blogiin, facebookiin, puhelimeen, sähköpostiin...)! Kiitos onnitteluista ja osanotoista! Kaikkien teidän 'mukana olo' auttaa jaksamaan  Kun aloittelin tätä Armin blogia päätin että kirjoitan tänne kaiken, niin hyvät kuin huonotkin uutiset rehellisesti, avoimesti ja estottomasti. Muutaman kerran olen saanut kommenttia 'Täytyykö / kannattaako sun kertoa ihan kaikki...' Minä haluan kertoa kaiken!