Huomasin tuossa juuri että tämän Armin blogin kävijälaskuri on ihan salakavalasti pompahtanut yli 20 000. Siis yli kaksikymmentätuhatta kävijää!!! Miten ihmeessä?!?! Olin ajatellut järjestää 'kilpalun' tuon maagisen rajan ylittyessä, mutta huomaamattahan se jäi... Joku onnellinen olisi saanut ottaa screenshottia 20 000 kohdassa ja olisin sitten tämän onnekkaan 'palkinnut' jotenkin... No hätäpä ei ole tämän näköinen, keksitään sitten joku toinen kilpailu.

Osaako joku kertoa 3 asiaa miksi pidän tätä blogia. Siis ne kolme joita minä tässä ajattelen... (En ole ihan varma että saako Heli nyt osallistua tähän kisaan... Silmänisku) Eli laittakaa vastauksia tuonne kommentti-osioon, niin palkitsen lähimmäksi arvanneen / arvanneet. Palkinnoksi lähtee jotain kivaa omatekoista, tarkemmin voidaan sopia sitten saajan kanssa.

Tutkiskelin eilen hieman tilastoja tästä blogistani. Elokuulle 2009 asti kävijämäärät ovat olleet siinä 500 tietämillä kuussa, syys- ja lokakuussa hieman enemmän 900 molemmin puolin, ja sitten loppuvuodeksi tuleekin oikein kunnon hyppäys, yli 1600 kävijää kuussa. Tuohon suureen kävijämäärään vaikuttaa ihan varmasti tuo pentujen suunnittelu, silloin sivuilla kävi tosi kuhina =) Suurin osa vierailijoista käy iltasella viiden ja kymmenen välisenä aikana, ja onpa muutama yökyöpeli piipahtanut tilannetta tarkastamassa yhden ja viiden välissä aamusellakin... Yleisin hakusana jolla Armin sivuille on löydetty, on 'pihakoira Armi', melkein yhtä yleinen 'tanskalais-ruotsalainen pihakoira'. No mitäs kautta sitten? Eniten suoria siirtymiä on tullut tuolta meidän omasta Pihapolun kennelin kotisivuilta, pihakoirat.netistä (rotujärjestön sivut) ja Villiniityn kennelistä. Yleisin käynnin pituus on 0-30 sekuntia (käydään kai tarkastamassa onko tullut päivityksiä... ) sitten seuraavaksi yleisin aika on 6-8 minuuttia (luetaan ne uudet päivitykset...) Yhteensä yli 700 eri kävijää (tai siis eri tietokonetta). Että sellaista tilastotiedettä tällä kertaa.

Eilen päivittelin pitkästä aikaa myös noita Pihapolun kennelin kotisivuja. Vaihdoin etusivun kuvan, lisäsin kävijälaskurin sinnekin ja muutaman kuvagallerian. Kylläpä niiden kuvien kanssa olikin homma. Aiemmin galleriassa oli ongelma; kun olit ensin selannut kuvat loppuun, piti ne selata takaisin nurinperin alkuun, ennen kuin pääsi takaisin Pihapolun sivuille. Vihdoin ja viimein keksin koodin jolla saan ne galleriat aukeamaan uuteen ikkunaan. Jes, onnistuihan se!

Alkuviikosta käytiin Armin kanssa hakemassa Keltistä potkukelkka. Voi sitä vauhdin hurmaa kun potkuteltiin pitkin kyliä! Alkuun hieman mietin että mitenköhän onnistuu Armilla suhtautuminen tuohon kummajaiseen, mutta hienostihan se meni. Ei jäänyt varpaita jalaksen alle, eikä mitään muutakaan pahaa sattunut. Mitä nyt muutaman kerran töppäsi matka hiekoitukseen... Nyt potkuri odottaa pannuhuoneessa hieman lämpimämpiä päiviä, ja sitten taas mennään ja vauhdilla.

Ulkoilu tällä säällä on ihan hullujen hommaa. Armia joutuu houkutella eteiseen ja lenkille. Lenkkeily on ihan yhtä pyllyn pyörittämistä vaan, mitä lujempaa kiemurtelee, sitä vähemmän jalat tapaa maata, ei siis tule niin kylmä varpaille. Kakkaaminen tuottaa suuria vaikeuksia, ensinnäkin kun ei pääse ojaan penkkojen yli kun upottaa niin kovasti ja tiellehän ei voi sotkea. Ja sitten kun pitäisi vielä pystyä olemaan paikallaan se kymmenen sekuntia, kaikki jalat maassa, johan siinä varpaat paleltuu ihan kympillä!

Huomasin tuossa Armin kynsiä leikatessani että Armihan on kasvattanut oikein kunnon varvaskarvat =) Katsokaas vaikka:

1264076740_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1264076628_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Polkuanturat melkein katoaa tuonne tursuaviin karvoihin. Kesällä noita karvoja ei edes huomaa, niin lyhyitä ovat silloin. Ei varmaan  mene kauaa kun noihin karvoihin alkaa tarttua lumipaakkuja... Viiksi- ja leukakarvoihin muutes tarttuu jo! On se vaan kummaa tuo kesän ja talven vaihtelu koirassa; Armillahan on siis todistettavasti kesämaha ja talvimaha, ja nyt sitten löytyy myös kesävarpaat ja talvivarpaat... Hymy

Ollaan muutes Armin kanssa tosi otettuja; saatiin kutsu ulkomuototuomareiden koulutukseen. Meistä kummastakaan ei, luojan kiitos, ole tulossa tuomaria vaan Armipa lähteekin sinne opetushommiin kouluttamaan tulevia tuomareita... Kutsu kävi 'rotunsa erinomaiselle edustajalle'. Aikamoinen kunnia! Kertoilen asiasta varmasti lisää sitten kun ollaan ko. tapahtumassa käyty näytillä.

Käykäähän katsomassa Pihapolulla ne uudet galleriat ja osallistukaatten tähän arvontaan, sormet jo syyhyävät tuolla lankakopan uumenissa...

Palataan taas!