Vihdoin tuli eteen sellainen mätsäri jonne Armin kanssa päästiin =) Aina on ollut jotain muuta, joko olen ollut töissä, töissä mätsärissä, reissussa, tai sitten muuten vaan jossain muualla... No eilen kuitenkin mentiin vähän harjoittelemaan. Meinasin kyllä jättää tämänkin väliin, kun alkuun näytti että sataa kovastikin vettä. No muutaman kerran pikkuisen kastuttiin, mutta ei mitenkään haitaksi asti.


IMG_2406.jpg
Kuva: Heidi

Seisominen sujui mallikkaasti, niinkuin aina. Tässä kuvassa tosin Armilla on niskat liian kenossa, joka aiheuttaa sen että selkä näyttäisi menevän notkolle ja eturinta pienenee...

IMG_4603.JPG

Sentään hetken verran maltillista vierellä kävelyä. Lähinnä Armilla meni nenä maata myöten, olihan tuossa samassa paikassa kulkenut meitä ennen lukematon määrä karvaisia kavereita... Eikä meillä meinaa muutenkaan sujua tuo itsekseen kulkeminen; jos edellä menee koirakko niin homma on jo paljon helpompaa. Mulla oli kädessä käpy houkuttimena, näyttäisi taas toimivan =)

Meillä oli vastaparina jokin pieni ja kovasti karvainen, saattoi olla cottoni tai bolognese tai sitten joku vapaan rakkauden lapsi. En paljon ehtinyt katsella sen menoa kun oli täysi työ tuossa omassa etenemisessä. Ilmeisesti oltiin kuitenkin parempia, saatiin nimittäin punainen nauha.Vähän sitä kyllä alkuun epäilin, Armi ei nimittäin näyttänyt hampaita vaan väisteli tuomaria joka kumartui isona ja lepattavana sen ylle... aika harmittavaa oli tuo pöydättömyys, minusta jopa mätsärissä pitäisi olla pienillä koirilla pöydät, sinnehän nimen omaan tullaan harjoittelemaan näyttelykäyttäytymistä.

Punaisten ryhmäkehässä meillä oli tavoitteena päästä ämpärin eteen seisomaan...

IMG_4608.JPG

... ja kuten kuvasta näkyy, onnistuttiin, ja ämpärin väri kertoo sijoituksenkin, kakkonen! Tarkistelin tuolta Armin saavutuksista että tämähän onkin meidän paras sijoitus mätsäreissä, JESS!

Saatiin otettua hieno valokuva myös isojen sinisten ykkösestä,
ONNEA HEIDI JA MANGO!!
IMG_4600.JPG
Ja kiitos seurasta ja sateenvarjosta =o)

Kotonakin tietysti piti vielä vähän poseerata.
Kuvakulma on hieman hassu, mutta ilme on niin ihananainen...

IMG_4613.JPG

Tämä oli kyllä oikein hyvää harjoitusta sitä Kotkan näyttelyä ajatellen. Näyttelyyn on vielä parisen viikkoa aikaa ja nyt alkaa olla juoksutkin kokonaan ohi, niin päästään muutaman kerran näytelmäkerhoon treenaamaan... Katselin tuolta näyttelyn sivuilta aikatauluja; ilmoittautuneena on kokonaista kaksi pihakoiraa, kukas mahtaa olla tulossa Armille kilpakumppaniksi...? Arttu? Blackie? Lily? Selma? Vai joku ihan muu ketä en ole hoksannut?

Nähdään!