Armi on terve taas!

Sairasteluun kului keskiviikkopäivä ja -yö ja vielä osa torstaistakin. Alkuun tuntui että lääkärin tropit tepsivät oikein hvyin. Lääkkeiden vaikutusaika taitaa olla sellainen 10-12 tuntia, yöllä nimittäin Armi alkoi taas oireilla. Ensin tuli kiire syömään lisää ruohoa ja sitten taas oksennutti. Vähän myöhemmin huomasin että Armilla on kuono turvoksissa, ihan samalla lailla kun viime kesänäkin.

Hetken päästä turvoksissa oli myös persukset. Armi näytti ihan samalle kuin oikein pahimmillaan juoksujen aikana... Ajattelin ensin että nytkö se on menoa, juoksut alkaa, hui, ja sitten tuli mieleen että onko sillä pissitulehdus tai jotain... Luultavimmin kuitenkin Armi on pyllistänyt nokkospuskaan tms. Turvotusvaivat meni aamuksi ohi, ja vatsakin korjaantui siinä torstaipäivän mittaan.

Eilinen ja tänäänkin ollaan otettu vielä aika rauhallisesti; lyhyehköjä puolen tunnin lenkkejä hihnassa ja vatsaystävällistä ruokaa, lähinnä Yrjölänpuuroa, Neuta ja piimää sekaisin. Alkuviikolla oltiin suunniteltu perjantaille lähtöä sieni/puolukkametsään, mutta lähtemättä jäi. No, jospa vaikka ensi viikolla.

Armi on hieman turhautunut tähän toimettomuuteen, ja onkin sitten oikein urakalla kiusannut kissoja. Toivoo kai olevansa kissa itsekin