Eilen juhlittiin Armin nimipäiviä! Armi sai tekstarilla kahdet onnittelut, kiitos Heli ja Heidi muistamisesta! Itsekään en muistanut koko nimppareita... ennen kuin Heliltä tuli viesti. Eilen juhlittiin myös Petterin synttäreitä...

Armi juhlisti omia kemujaan kunnon herkulla, kuinkas muuten

NAM!
IMG_6097.JPG

Juu, kyllä aivan oikein näette, possun nenu! Ihanan rapsakka, vähän niinkuin vauvojen maissisuikerot... =)

Tänään meillä kävi oikein mukava perhe tutustumassa Armiin. Ja Armi osasi käyttäytyä hienosti, leikitti lapsia lattialla ja oli oma hurmaava itsensä =)  On se vaan niin kummaa, että noita pentukyselyjä tulee taas koko ajan. Olinkohan hieman liian aikasessa, kun julkistin tuon Armin ja Riven kihlauksen jo nyt... Siellähän ne tulevat vaavat ovat vielä Rivellä tallessa... =) No, uusiin ihmisiin tutustuminen on aina mukavaa. Ja kannattaakin olla ajoissa liikkeellä, kyselijöitä on ihan varmasti enemmän kuin pentuja.

Hieman huolissani tosin lueskelin Koiramme-lehteä ja rekisteröityjen pihakoirien määrää. Tai siis lähinnä määrien kasvua viimeisten vuosien ajalta. 2000-luvun alussa rekisteröintejä oli ihan muutama koira vuodessa, 2005 paikkeilla kolmisenkymmentä vuodessa, sitten 60 ja 70, ja viime vuonna jo yli 100 rekisteröityä pihakoiraa...  Ainoa rotu joka on saanut samanlaisen suosiopyrähdyksen, on valkoinen paimenkoira (eikä välttämättä niin hyvin seurauksin...) Sillä nuo lukemat olivat tosin vieläkin hurjemmat.

Yleinen trendi suosii edelleen pieniä koiria, ja pihakoiran suosio tulee kasvamaan varmasti vielä pitkään ja paljon. Toivottavasti ei pihakoirien tarveyden ja luonteen kustannuksella. On selvästikin myyjän markkinat. Itse tunnen pientä syyllisyyttä kirjoittaessani tätä, onhan meilläkin pentusuunnitelmat vireillä. Itse olen kuitenkin todella tyytyväinen tähän Armi + Rive -yhdistelmään, yksikään seikka siinä ei minua mietitytä tai huolestuta.

Nyt ei muuta tällä kertaa, täytyy kai käydä käydä tikuttelemaan puikkoja, että saan lupaukseni lunastettua... =)