Tänään käytiin siis pentujen kanssa eläinlääkärin tarkastuksessa. Samalla pennut tunnistusmerkittiin mikrosirulla. Reissu sujui mielestäni aika hienosti. Pientä vikinää, läähättelyä ja haukottelua oli matkan ajan havaittavissa mutta ei mitään suuria tunteenpurkauksia kuitenkaan.

Pennut antoivat eläinlääkärin tutkia itsensä oikein hyvin ja reippasti, ilman sen kummempia rimpuilemisia tai vastaanpanemisia. Muutamallla rassukalla pääsi pieni itku sirua asennettaessa, mutta noin yleisesti ottaen kaikki sujui mallikkaasti.

Jokainen pentu todettiin terveeksi. Pätkis tosin sai aikaan spontaanin reaktion, "Onpas se pulska pentu". Jostain syystä meidän pikkuisesta, vain hieman yli 100 grammaisesta laiheliinista on kasvanut pullukka koiran alku. Myös Aatos oli hieman raskaampitekoinen kuin muut, mutta eläinlääkärin mukaan "tasaisesti kookas". Yhdellä pennuista kivesten kohdalle laitettiin vielä kysymysmerkki, toinen löytyi helposti, mutta toisesta ei vielä ole ihan varmaa. Tämä asia selvinnee kuitenkin tässä ajan mittaan, ja ajattelin vielä tutkiskella ja tunnustella niitä vielä vähän itsekin.

Taisi olla rankka kokemus sekä pennuille että Armille (Armi kun jäi kotiin siksi aikaa)

Armi antaa pentujen fiilistellä ELL käynnin jälkeen
IMG_2317.JPG

Tämä alkaa olla aika harvinainen näky. Yleisesti ottaen tissille yrittäville pennuille annetaan murinaa ja hammasta... Tuohon Armin antamaan käytöskouluun palaan myöhemmin.