Olen tässä tuumaillut että mitä tekisin kevään näyttelyiden suhteen... Muutamassa näyttelyssä olisi kiva käydä ennen Armin astutusta. Jos Armilla alkaa juoksut säännöllisesti 7kk päästä edellisistä, olisi seuraavat juoksut sitten touko/kesäkuun vaihteessa. Eli sitä ennen olevat näyttelyt täytyy katsastaa.

Ilmoitin Armin jo Lahden KV näyttelyyn (25.4) ja ihan tässä joku päivä ajattelin ilmoittaa myös Iitin ryhmänäyttelyyn (29.5). Mietinnässä on vielä Helsingin Aptus KV ja Lappeenrannan KR. Ainakin jompaan kumpaan voitaisiin mennä. Haminaan haluaisin kovasti mutta sinne ei nyt Armin kanssa päästä (jonkun täytyy olla töissä ja tälläkertaa työkaverit pääsee Haminaan). Kotkakin olisi kiva, mutta toivon mukaan Armin on jo silloin tiineenä. Mutta Lahdessa ja Iitissä nähdään joka tapauksessa. Onko ketä tulossa?

Armin kaima Armi kyseli tässä jokin aika sitten näyttely vinkkejä... =) Enpä tiedä onko meidän Armin paras niitä antamaan mutta tässä tulee 

Armin näyttelyvinkit Silmänisku

1. Ole oma itsesi!
juu todellakin, se kannattaa! Olet kai huomannut että kotioloissa (ja muuallakin) kaikki ihastuvat sinuun, koska olet aina oma itsesi =) Tämä pätee myös näyttelykehässä!

2. Heiluta häntää!
heiluva häntä on iloisuuden merkki! Eikös sitä kutsuta näyttelysanastossakin iloiseksi hännäksi (engl. gay-tail) Pojat, kyllä teidänkin kannattaa heiluttaa, tuostakin huolimatta!

3. Tee just niinkuin mamma (tai iskä) sanoo!
ne on kyllä oikeassa, vaikka saattaa tuntua tylsälle seistä paikallaan ja antaa vieraan tyypin kopeloida (sitä tyyppiä voisi vaikka hellästi pussata kädelle). Ei kannata yrittää saada namia kaikin keinoin, eikä esittää kaikkia osaamiaan temppuja namin toivossa... niinkuin Armi teki Voittajassa (istu, maahan, puhise ja komenna). Vähän ajan päästä namia saa kuitenkin valtavasti, ainakin niin paljon kun taskunpohjat vetää.

4. Jälkikäteen ole tosi cool...

1266754592_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Näillä vinkeillä ja neuvoilla Armin menestys on saavutettu. Uusimpana 'tittelinä' voidaan kai pitää menestystä pihakoirien välisissä näyttelyskaboissa, jossa tuli kolmas sija! Armi on siis vuoden 2009 kolmanneksi voitokkain pihakoira! Jess! Hieno saavutus, varsinkin kun ajattelee ettei me nyt niin kovin monessa näytteyssä käyty...