Tuuloksen ryhmänäyttely meni paremmin kuin osasin odottaakaan. Armi sai ERIn ja oli VSP! Tätä tulosta arvostan kovasti, sillä tuomari oli ruotsalainen pihakoirakasvattaja Bengt-Åke Bogren. ROP-tittelin vei Armin pikku-veikka Perttu, ja sai samalla ensimmäisen SERTinsä. Onnea Minna! Villiniitty sai kasaan kasvattajaryhmän Armista, Bertasta, Pertusta ja Artusta. Koska toista kasvattajaryhmää ei tullut, oli Villiniitty ROP-kasvattaja ja sai lisäksi kunniapalkinnon. Todella hieno päivä, varsinkin Helillä. ONNEA ja KIITOS!

Armin sanallinen arvostelu oli hyvä, lyhyt ja ytimekäs.

VAL-ERI VAK1 PN1 VSP
Tik av rätt storlek. Tilltalande huvud. En aning stora ögon. Fina öron. Välkroppad, välgående. Bra päls och färg.

Oikean kokoinen narttu. Miellyttävä pää. Hieman suuret silmät. Kauniit korvat. Hyvä runko, liikkuu hyvin. Hyvä turkki ja väri.

IMG_5621%20-%20Copy.JPG

IMG_5641.JPG

ROP ja VSP
IMG_5648%20-%20Copy.JPG
(kuvat Juho Muikku)

Näyttäisi että mun kameralla on mahdoton saada kunnon kuvia tuollaisissa olosuhteissa, luotan siis siihen että joku ystävällinen (Henna ja Anneli) lähettää minulle hienoja kuviva, niin voin jälkikäteen lisäillä niitä...

Ryhmäkehissä ei taaskaan tullut menestystä ja tuntui hieman turhalle jäädä koko päiväksi. Toisaalta olen kuitenkin sitä mieltä, että ROP-koirat on esiteltävä isossa kehässä, onhan se kuitenkin suuri kunnia päästä edustamaan rotua.

Palataan asiaan vielä uudestaan ihan pikimmiten =)