Vaikka vatsa on jo suuri, onnistuu riehuminen ja kavereiden kanssa leikkiminen silti vielä yllättävän hyvin.

IMG_0475%20-%20Copy.JPG

Armi jaksaa kirmailla pallon perässä lähes yhtä vauhdikkaasti ja ketterästi kuin ennenkin. Ihan yhtä nopea Armi ei kuitenkaan ole kuin parhaina päivinään...

...mutta nopeuden voi aina korvata röyhkeydellä...

IMG_0501%20-%20Copy.JPG

IMG_0502%20-%20Copy.JPG

...josta tässä hyvä esimerkki...

IMG_0520.JPG

Bertta ei juurikaan Armin ja Inkun palloleikkeihin osallistunut, palloa paljon maukkaampi olikin luu

IMG_0495.JPG

Armi mielistelee Inkkua kovasti, Inkulla on varmastikin pallo jossakin tuolla ruohikon kätköissä

IMG_0458.JPG

Armi alkaa olla niin hassun näköinen tuon mahansa kanssa, varsinkin takaapäin. Maitopussit näkyy takajalkojen välistä, ne roikkuu varmaan kohta polvissa saakka... :)

Tässä taas mielistelyn tulos, pallo omassa ruohikossa...

IMG_0467.JPG

Ja pömppismassu mukana taustalla...:)

Mun pallo!

IMG_0499.JPG

En tiedä miten noiden koirien henkilökemiat oikein menee, onko Armi oikeasti niin pomo ja röyhkimys että Inkku luovuttaa pallon kun ei muutakaan voi, vai onko tässä mukana jotakin äiti-lapsi -sympatiaa. Mutta näin se on ollut aina. Armi muka-mielistelee ja muka-alistuu, ja tilaisuuden tullen tekee just niinkuin huvittaa... Ja Inkulle menee ihan täydestä... ...vai meneekö? Tiedäpä nyt tuosta sitten...

Palataanpsa sitten vielä vähän näihin vauva-asioihin, ne varmasti kiinnostavat kovasti kaikkia. Jotain pieniä muutoksia olen taas Armin arkeen tehnyt. Ruoka-aika on kolmesti päivässä, ja sekös Armi-ahmatille sopii oikein mainiosti! Koska vauvat vievät niin paljon tilaa, ruokaa mahtuu mahaan vähemmän kerrallaan. Siksi siis useampi pienempi ateria päivässä.

Lämpöjen mittaus ja ylöskirjaus on myös aloitettu. Aika tasalämpöinen tyttö tuntuu Armi olevan, nyt neljän päivän ajalta vaihtelevat siinä 37,4 - 37,8 välillä.

Ensiviikolle olisi tarkoitus varata se röntgen. Soittelin jo aiemmin luottoeläinlääkärillemme, mutta hänellä oli röntgenkone rikki. Pyysi soittelemaan maanantaina uudestaan, jospa olisi saanut koneen kuntoon. Jos kone on edelleen risana, täytyy varata aika jostain muualta. Joka tapauksessa haluan ehdottomasti päästä heti alkuviikosta Armin kanssa kuvauksiin. En kohta enää kestä tätä jännitystä...

Pentulaatikko on nyt kasattu. Alkuun laitettiin se tuonne vierashuoneeseen mistä onkin tarkoitus tulla se Armin vauvala. Armi meni testaamaan pesää heti.

IMG_0445.JPG

Laatikosta puuttuu vielä 'hyllyt' ja tuo Venta pitäisi leikata muotoonsa. Muuten alkaa kaikki olla täällä jo aika mallillaan. Tällä hetkellä pentulaatikko on olohuoneessa, Armin on mukavampi olla meidän lähettyvillä vielä tässä vaiheessa, se ei tykkää ollenkaan ajatuksesta että olisi yksin tuolla vierashuonessa. Jossain vaiheessa siirretään vauvala kuitenkin sinne. Jos Armille antaisi tuonne pentulaatikkoon pallon vauvojen lisäksi, se hoitaisi sitä palloa varmasti vähintäänkin yhtä hyvin kuin vauvojaan... =)

Seuraavassa postauksessa olen varmasti päässyt pahimmasta tuskailustani ja pääsen kertomaan jotain konkreettisia tuloksia... =) Siihen asti siis moimoi!