...ja pah...!!

Nyt on sitten vapauden riemut ja kevään ryntäykset unohdettava kuukaudeksi, meillä nimittäin alkoi kalsarikausi... :(

Siis MITÄ mulla on jalassa???!!

IMG_4537.JPG

Kyllä se vaan on kumma miten säännöllisesti Armi tulee juoksulle.

Ekat 7kk vanhana 29.2 (karkauspäivä)

seuravat 7kk kuluttua 24.9 (ihan tavallinen päivä...)

ja nyt 7kk kuluttua 29.4 (melkein vappu)

Ihan viikon sisään ajoittuu, ja jos samalla kaavalla jatkuu niin sitten seuraavat alkaa jouluaattona... =) Mutta tämä lienee taas yksi mukava uutinen kaikille pennuista kiinnostuneille. Meillä tämä tietysti taas jonkin verran hankaloittaa arkea; ei irtolenkkejä, ei treeniä, kamalat kalsarit, silti sänky kuin sotatanner. Onkohan koirilla muuten menkkakipuja...??

Tiistaina vielä ehdittiin käydä treenaamassa ja silloin(kin) kouluttuja ehdotti meitä siirtymään jatkoryhmään. Sanoinkin että juoksujen jälkeen voitais kokeilla, ja nyt mulla oliskin hyvä tilaisuus käydä ilman Armia kentällä katsomassa että miten vaikeita juttuja siellä jatkoryhmässä oikein tehdään... Sekin jonkin verran tietysti vaikuttaa että milloin siirrytään. Mutta ihan oikeasti, tuo 'penturyhmä' on välillä aika turhauttavaa...

Keskiviikkona ehdittiin käydä vielä päivällä lenkillä ilman hihnaa, ennen kuin illalla sitten huomasin juoksun alkaneen.

Mistä vaan edes vähäsen vettä löytyy, Armi kyllä hoksaa sen heti...

IMG_4534.JPG

... samoin vaistot toimii jos löytyy mutaa...

IMG_4496.JPG

IMG_4498.JPG

IMG_4500.JPG

Loppulenkillä kun meno oli vähän rauhoittunut, maltettiin me vähän tokoillakin.

Sivulle!

IMG_4516.JPG

Maahan! Odota!

IMG_4512.JPG

Aika paljon vaatii keskittymistä tuo maastossa tokoilu. Perusjutut (tänne, istu, sivulle, maahan) menee ihan ok, samoin muutaman metrin seuraaminen, mutta odottaminen on ihan tosi vaikeeta (toisin kuin treenissä). Ja tuolla polulla ei ollut meidän lisäksi ketään eikä mitään. Silti oli hankalaa. Siellä oli varmaan kaikkea sellaista mistä mulla ei ole mitään havaintoa, mutta jotka Armi hoksaa heti, ja ne jutut sitten häiritsee... =)

Oikein tyytyväinen olen kuitenkin tuohonkin päivään ja pikkutreeniin. Nyt täytyykin koittaa treenailla kotona ainakin kerran viikossa sillai enemmän, ettei ihan tatsi katoa tässä välillä. Suositeltavaa olisi pitää vähintään kuukauden tauko virallisista treeneistä, vaikka juoksut loppuisi jo aiemminkin. Onhan se kyllä ihan ymmärrettävää, niin ei sitten uroksilla mene treenit piloille.

Palaillaan taas kun jotain kummaa kuuluu!