Kouvolan näyttely oli, mitenkähän sen sanoisi, kylmä, märkä, sateinen, tuulinen... Hurrr... vieläkin paleltaa jo ihan pelkkä ajatuskin.

Paikanpäällä piti olla viimeistään 12, silloin loppui rekkari- ja rokotustarkastukset. Pihakoirien kehän oli määrä alkaa 13.00 mutta kuinka yllättävää, kehä alkoi yli tunnin myöhässä. Parin tunnin värjöttelyn jälkeen mentiin kehään likomärkinä ja tutisten. Ja kaikki 5 minuutin takia...! Tuomari vilkaisi koirat pikapikaa ja saneli jonkinmoisen arvostelun. Armin (ja Bertan ja Artun) laatuarvosanaksi tuli erittäin hyvä (EH). Armi voitti kilpailuluokasssa Bertan ollen JUK1. Ihan hyvä tulos, niin olin vähän ajatellutkin, eikä kyllä yhtään harmita ettei tullut ERIä, olis ollut tosi kurjaa jäädä odottelemaan ryhmäkehiä.

Armi kulki kehässä vähän mitenkuten... Ihan kylmiltään sinne lähdettiin ja katsottiin vaan että mitä tulee. Senpä takia huvittaa suuresti tuo arvostelun lause 'Liikkuu sujuvasti, esitetään erinomaisesti'... Armia se ei voi ainakaan tarkoittaa, Armin kävely oli lähinnä ala-arvoista, seisotus kylläkin sujui taas ihan kivasti. Kävelyn pistän kyllä osittain senkin piikkiin että Heli ja Bertta käveli meidän takana ja Armi vilkuili sinne aika-ajoin. Mutta todellinen syy on kuitenkin tässä näppiksen takana... :) Mä en oikein tiedä että missä tuota kävelyä treenaisi, täytyis vaan kai kutsua kaikki tutut koirineen johonkin harjoittelemaan aina silloin tällöin, niin olis sitten Armillakin häiriötekijöitä edessä ja takana, niihin on vain sopeuduttava!

Bertta ja Armi arvostelussa
1829615.jpg

Näin me yhdessä samaa tahtia Armin kanssa tallattiin ja väisteltiin suurimpia lätäköitä :)
1829631.jpg

Team kurahousut ja kuratassut =)
1829743.jpg

Oli kyllä tosi kuraista ja märkää, mulla meni ihan kaikki vaatteet vaihtoon ja pyykkiin. Onneksi olin ottanut Armille sademanttelin päälle ja kevythäkin mukaan niin Armi säilyi suht koht lämpöisenä ja kuivana. Kenraaliharjoituksista ja lämmittelystä (=fiilistelystä) ei tullut yhtään mitään kun ei tuolla kurassa viitsinyt temmeltää. Onneksi ei sentään oltu heinikossa!! Samoin harmitti vähän, kun yleensä olen näyttelyssä tottunut kuljeksimaan ympäriinsä, juttelemaan ihmisten kanssa ja katsastellut vähän kojuja ja muuta kivaa. Nyt ei jaksanut ollenkaan tehdä moisia juttuja, just ja just jaksoi kököttää paikoillaan ja yrittää välttää kohmettumista... Oli kyllä ensimmäinen kerta kun oli näin huono ilma. Sääliksi kävi vaaleita turkkirotuja, ne ei kyllä todellaakaan olleet edukseen tänään. Kiitokset muuten Iidalle kuvien otosta!! =) Niistäkin huomaa sään harmauden...

No mutta tulipahan käytyä kuitenkin. Seuraava koitos onkin sitten pihakoirien Open Show 2 viikon kuluttua ja viimeisenä sitten Messukeskuksen näyttely joulukuussa. Sen enempää en tänä vuonna ajatellut Armia enää näyttelyissä käyttää. Taitaa mennä talvi lähinnä muissa harrastuksissa, jos sain tosissaan lähdetyä sinne TOKOilemaan...

Kotona sitten maistui taas herkut kun oli ensin kuivateltu ja lämmitelty oikein kunnolla. Isoimpi luu kannattaa kiilata tueksi ja jalustaksi, niin pienestäkin saa hyvän ja tukevan otteen =)

1829758.jpg

Kuulumisiin, *Maiskis* Armi =)