Moikka!

Tänään ilmoitin Armin Kouvolan ja Ristiinan näyttelyihin. Kouvolan näyttely taitaa olla sellainen pakollinen paikka jonne on mentävä, onhan se lähellä, vähän niinkuin oma näyttely :) Ja Ristiina on mukavan lähellä ja se on pieni ryhmänäyttely niin ihan hyvää tulosta voisi sieltä odottaa... =) Täytyy vaan koittaa pitää Armilla fiilistä yllä, aina välillä mennä kuvitteellisessa kehässä ympyrää ja kolmiota. Samoin kuin (pöydällä)seisotus ja hampaiden tarkastusjutut täytyy aina välillä muistuttaa mieliin. Olen tässä miettinyt että jos ilmoittaisin Armin vielä Porvooseenkin, se olis viimeinen ulkonäyttely ennen kuin siirrytään halleihin. Mutta se on vielä vähän kysymysmerkkinä, täytyy vielä suunnitella. Ja sitten tietysti joulukuussa messariin. Siinä saa olla kyllä tän vuoden näyttelyt, taitaa olla ihan riittävästi meille molemmille. Saadaan sitten toivottavasti ottaa siskolikan (Bertan) kanssa mittaa Kouvolan kehässä! Ja olisi kyllä kiva taas Arttuakin nähdä!! Liisa ja Minna, oletteko Artun kanssa tulossa Kouvolan näyttelyyn?

Armi on aika karvaton... Se alkaa kohtapuoliin näyttää dalmatialaiselle jos ei saada lisää karvaa. Kyljistä paistaa mustat läiskät läpi ja mahahan nyt on ollut aina sellainen pilkullinen.

1734614.jpg


Viimeksi kun olin Helillä niin vertailin Armin ja Bertan karvaa niin kyllä on Armi suorastaan kalju. Huomasi eron ihan silmillä ja silittäessä myös. Siksi ostinkin Armille purkillisen Biotiini-pillereitä, sitä kun antaa 4-6vk kuurin niin kyllä pitäisi taas näyttelyn aikoihin karvaa löytyä. Onneksi pihakoira ei ole ns. turkkirotu, niin se ei ole ihan niin vaarallista tuo karvan vähyys. Mä luulen että meillä on ne karvat jääneet tuonne Napan lampeen, Ahkojankoskeen, sorakuopille ja mökkijärveen... =) tai siis =(... 

1734562.jpg

Mä olen lähdössä huomenna (keskiviikkona) aamu puoli 4 Pietariin äitin kanssa. Se on sellainen bussimatka jossa reitti on suunnilleen Kronstadt-Terijoki-Pietari-Viipuri. Torstaina jo tullaan takaisin, varmaan joskus myöhään yöllä. Yhden yön juttu siis. Ihan kiva lähteä, se on vähän niinkuin myöhästynyt synttärilahja meille molemmille. Pari vuotta sitten käytiin Laatokan Valamossa ja viime kesänä mm Imatran kesäteatterissa. Joka kesä käydään äitin kanssa aina jossain 'kultturimatkalla'... :) Kivaa kivaa!! Saa Petteri toimia 2 vuorokautta yksinhuoltajaisänä Armille ja kissoille =) Uskon kyllä että kaikki menee hienosti!

1734624.jpg

Lisää kuulumisia Pietarin reissun jälkeen!! Täytyy etsiä sieltä vaikka synttärilahjaa Armille ja Bertalle.....