Olkoon tämän tarinan nimi 'Kun Neiti Rapanapa ja Herra Kurahaaru kohtasivat toisensa'.

Päähenkilöt:

Armi alias Neiti Rapanapa

Sisu alias Herra Kurahaaru

Tapahtumapaikka ja -aika: Maalla, ei niin kovin kauan sitten

Me käytiin siis Armin kanssa kylässä, vähän poikia katselemassa. Sisu (Tarupihan Keskikesänukko) asuu näin maalaisittain sanottuna tuossa naapurissa (alle 10km).

Alku meni meillä kaikin mahdollisin tavoin pieleen, Armi pelästyi Sisun isäntää vallan mahdottomasti, kun kaikki kävi jotenkin niin hassusti. Pitkä mies kyykyssä iso takki päällä, tuuli heittää hupun päähän ja pullistaa takin valtavan kokoiseksi, ja Armia pelottaa. Tuuli tarttuu vielä pulkkaan ja heittää sen melkein Armin päälle. Voi tsiisus mikä ensikohtaaminen Armilla ekan potentiaalisen poikaystäväehdokkaan isännän kanssa... Meni kyllä oikeasti kotvasen aikaa ennen kuin Armi antoi itseään rapsuttaa. No mutta antoi kuitenkin.

IMG_4176.JPG

Pihalla leikkiminen ja tutkiminen oli ihanaa molempien pikkukoirien mielestä, meni siinä ainakin tunti kun Sisu näytti Armille tiluksia. Ja mikäs siellä maalla on juostessa, tilaa riittää ja kun on kunnon kaveri, joka osaa juosta yhtä lujaa! Ja kun juoksee oikein lujaa niin voi kurvata vaikka lätäkön läpi, ja sitten kura lentää kainaloihin asti... ja siitä tämäkin tarina sai tuon nimensä.

Uskaltaiskohan sitä vähän pussata...

IMG_4182.JPG

...mitenkäs päin tässä nyt passais oikein olla...

IMG_4184.JPG

...vai tuleekohan sieltä taas hammasta...

IMG_4188.JPG

Sisu oli TODELLA innokas tekemään tuttavuutta Armin kanssa. Ja Armilla paloi hermo joka toinen kerta Sisun lähentelyjen kanssa. Armi on kyllä nyt muutenkin vähän herkillä, varmaan hyvin pikapuoliin alkaa juoksut. Havaittavissa oli kuitenkin Armin puolelta pientä naisellista kiusaamista ja flirttiä... =)

Täältä mamman jaloista uskaltaa näyttää hyvinkin reteeltä ja miehekkäältä...

IMG_4190.JPG

Meillä meni jutellessa ja koirien touhuja seuratessa useampi tunti. Suuri KIITOS Reine ja Tapsa että saatiin Armin kanssa tulla käymään, ja tullaan varmsti uudestaankin.

Kyllä tuo sussuttelu on loppujen lopuksi aika rankkaa hommaa... =)

IMG_4075.JPG