Tänään julkaistiin Voittaja-näyttelyiden aikataulut! Sekä Voittajassa että PM-Voittajassa pihakoirat arvostellaan vasta iltapäivällä. Ihan mukavaa, ei tarvitse herätä niin kamalan aikaisin.

Voittajassa kehä alkaa 11.00 ja siinä on ennen pihakoiria 30 affenia, joten luulisi että pihikset on joskus 12 jälkeen, ehkä jopa lähempänä yhtä. Lauantain näyttelyyn onkin tullut tuomarin muutos, tanskalainen tuomari on vaihtunut suomalaiseksi. Saapas nähdä verottaako tuomarimuutos osanottajia, ilmoittautuneita näytti olevan 21. Muutama vähemmän kuin viime vuonna. Kehä on yläkerrassa numerolla 82.

PM-Voittaja on kehässä 13 alakerrassa. Kehä alkaa sekin 11.00 ja siinä ennen pihakoiria on 10 bolognesea, pihisten arvostelu alkaa varmaan ennen 12. Siellä onneksi arvostelee ruotsalainen tuomari. PM-Voittajaan ilmoittautuneita on 17.

En osaa vielä ollenkaan sanoa että ollaanko me Armin kanssa kehissä. Jos tuo maha alkaa kovasti tässä kahden viikon päästä olla pömpöllään, sitten taitaa olla parempi jättää menemättä. Mutta jos tiineydestä ei sen kummempia merkkejä näy, niin kisaamaan vaan. Ja kannustusjoukkoja tarvitaan aina, ei muuta kun kaikki vaan kehän laidalle hurramaan... =)

Huomasin tässä muutamana päivänä että kyllä ihminen on sitten tyhmä... Olen ollut viikon verran kipeänä (kohtalaisen kovaa flunssaa). Kohta kahden ja puolen vuoden ajan Armilla on ollut tapana ilmoittaa aamuisin piippaamalla että nyt pissittää, mennäänkö ulos...?! Ja mamma ponkaisee samoin tein ylös ja lenkille. Nyt sairastellessa olen ollut aamuisin ihan tosi väsyksissä. Avasin takaoven että päästän Armin kiireemmäksi sinne. Eipäs mennytkään. Keittelin kahvia ja tein aamutoimia, Armilla ei kiire mihinkään. Just ennen töihin lähtöä kävin ulkona sen kanssa. Viikon verran ollaan nyt toimittukin näin. Että sellaista peliä on neiti meidän kanssa pitänyt. Hän onkin vaan ystävällisesti ilmoittanut että Hei, mä olisin hereillä nyt, olis teidänkin aika herätä... Näin sitä on meikäläistä vedätetty oikein kunnolla... =)

Mitään sen kummenpaa sanottavaa ei vielä tuon tiineyden osalta ole, muuta kun...

...Armi on NIIIIN SYLIVAUVA nykyään

Jos ei muuhun syliin pääse, niin kissan syliinkin voi mennä

Onni on onneksi toooooosi kärsivällinen