Eilen oltiin tosiaan Armin kanssa siellä tuomarikoulutuksessa näytillä. Oli suuri kunnia olla mukana tuollaisessa tapahtumassa! Pihakoiria paikalla oli Armin lisäksi 3 muuta, mm. komeat pojat Lenni ja Ukko.

Alkuun seisotettiin koirat, ja kerrottiin minkä ikäisiä malleja meillä on esiintymässä, sitten kierrettiin kehää että 'opiskelijat' näkivät koirien liikkeet. Lopuksi saatiin olla rennommin, kouluttaja kertoi 'opiskelijoille' rodusta ja koirista erikseen, seisotettiin koiria molemmilta sivuilta, katsottiin turkkia, päätä, hampaita, yleisilmettä ym. Koiran esittämis -neuvojakin saatiin tulevia näyttelyitä ajatellen...

Armi toimi hyvänä malliesimerkkinä värien luomasta optisesta harhasta; takapuolen päällä oleva läiskä muokkaa kroppaa, ja koira näyttää ihan erilaisesta, riippuen kummalta kyljeltä sitä katsoo.

Olen kovin ylpeä Armista, pikkuinen neiti osasi käyttäytyä aika lailla mallikkaasti. Taitaa tietää mitä tarkoittaa kun vaihdetaan näyttelyremmi kaulaan... =)

Kiitos tilaisuudesta ja seurasta!

Kilpailu/arvonta -palkinnoista sen verran että Kessen paita on nyt alulla. Jos en ole lopen kyllästynyt villapuseron tekoon sen jälkeen, saavat Hyrrä ja Almakin puserot Hymy