Hei vaan tosi pitkästä aikaa!

Viime kerrasta onkin kulunut taas kotvasen aikaa, en oikein tiedä minne se aika karkaa, tuntuu ettei ehdi mitään järkevää (ja mukavaa) tekemään.

Nyt on kyllä jo ihan syksy! Mulla meni koko ruska-aika ihan ohi, ajattelen että otan paljon ihania kuvia Armista meidän pihalla keltaisten lehtien keskellä. Tuntui että joka päivä on jotain, pimeä tulee tosi äkkiä tai sitten sataa vettä tai on jotain muuta miks ei voi kuvata. Nyt alkaa kaikki olla jo ihan ruskeeta, sain sentään tänään otettua muutaman kuvan, ensin pihalta ja sitten lenkiltä.

2010617.jpg

2010619.jpg

Ollaan me Armin kanssa tehty kaikenlaisia syksyjuttuja. Kahtena päivänä keitettiin omenahilloa, sellaista ihanan kullankeltaista ja makeaa, ihan vähän kuitenkin kirpeätä. Armikin siis auttoi, siivosi lattiaa jos sattui omenankuoria tai -kotia putoamaan... =) Vaatteet ja heijastinliivit on kaivettu kesäsäilöstä, ja ahkerassa käytössä jo ovatkin olleet. Ainakin heijastinliivit, täällä on illalla tosi pimeää kun katuvalot palaa vähän miten kuten sattuu, tai sit ei ollenkaan. Järkytys! Huomattiin yhtenä päivänä että Armin lempilammikko on kuivatettu! Se varmaan puhdistetaan ja huolletaan ja otetaan ensikesänä alkuperäiseen käyttöönsä, ihmisten uimapaikaksi. Voi surku.

Syksyn tulon huomaa myös siitä että teiden varsille on tullut aurauskeppejä. Ja just kun Armi alkoi oppia kiertämään lyhtypylväät ja liikennemerkit oikealta puolelta, niin sitten laittavat tuollaisia kiusankappaleita sinne tänne! Armille on siis ylivoimaisen vaikeata kiertää ne kepit! No onpahan nyt lyhyenkin lenkin varrella ainakin tuplasti haisteltavaa... :)

Oltiin Petterin kanssa tässä yhtenä päivänä katsomassa Armin pikkusisaria. Ne ei kyllä enää olleetkaan yhtään pieniä... :) Kauheita jässiköitä kaikki! Tai siis ihania jässiköitä. Neiti Tupla-Täplä on kyllä mun ehdoton suosikki, varmaan just siks että se muistuttaa Armia niin paljon. Kyllä tuli taas koiravauva-kuumetta... Mutta Heli on luvannut ettei se myy mulle pentua... =) Onneksi. Mutta mielessä kävi taas se Armin pennutus, tekisi kyllä mieli hoitaa kotona tuollaista tuhisevaa laumaa...

Tänään tosiaan oli sen verran kiva ilma että uskalsin ottaa kameran mukaan lenkille.

2010654.jpg

Tälle näyttää kun pysähtyy kovasta vauhdista tosi äkkiä!
2010666.jpg

Voi heitä jo se keppi!!
2010675.jpg

Vauhtikuvia keppileikeistä...
2010692.jpg

Välillä voi hetkeksi rauhoittua kaluamaan keppiä
2010696.jpg

Armilla kului tunnin lenkin aikana 3 keppiä ihan silpuksi...
2010697.jpg

Ihan vahingossa sain otettua myös yhden poseerauskuvan:
2010651.jpg
Aika hyvin onnistunut kuva, vai mitäs sanotte?

Tässä taas sitten se otos sieltä toisesta ääripäästä...
2010713.jpg
Meillä kyllä oikeasti makaa sohvalla just tuon näköinen ja noin väsynyt pihakoira-raasu... :)

Palaillaan taas, tällä kertaa pikemmin, lupaan sen! (Kirjoitan vaikkei mitään niin ihmeellistä sattuiskaan...)