Meillä on nyt sitten Armilla alkanut juoksut! Aikalailla etuajassa, mutta minkäs teet...

Juoksut huomasin myöhään tiistai-iltana. Alkuun mietin että olisiko sittenkään; asia on nimittäin niin että tiistaina oltiin lenkillä sellaisella sänkipellolla, niin mieleen tuli tietysti että jospas joku oljenkorsi on pistänyt Armia sinne, ja siksi vuotaa verta... Kaikki muut merkit kuitenkin viittaa juoksuun; tottelemattomuus ulkona, masentuneisuus sisällä, itsensä alituinen putsaaminen ja hampaiden louskutus sen jälkeen. Ja kun laitoin Armille pikkarit jalkaan niin kyllähän ne sitten alkoi heti suttaantua...

Että sellaista.

Eilen ajettiin pikapikaa Tampereen kupeeseen urosta katsastamaan. Oli jo sovittu ensitapaaminen ensiviikon maanantaille, mutta ajattelin että mitä pikemmin, sen parempi. Olin nimittäin ainoastaan nähnyt kuvia tästä kyseisestä herrasta, halusin käydä paikanpäällä tarkastamassa livenä tapauksen. Ja ihan kunnon pihakoira-miekkonenhan se siellä olikin =) Ehkä hieman siroinen minun makuuni, mutta Armia ajatellen ihan sopivan kokoinen, täydentävät sitten mukavasti toinen toisiaan.

Alustavasti olaan sovittu eka astutuspäivä 10 päivän päähän, ensiviikon viikonlopulle. Täytyy nyt tarkkailla Armia että miten sillä tuo juoksu etenee. Palaan asiaan heti kun on jotain kerrottavaa lisää.