Eilen järjestäytyi Helille pieni sukukokous... Hymy Meitä kasaantui paikalle tietysti 'emännät' Inkku ja Bertta, Armi, pojat Arttu ja pikkuinen Perttu, sekä pikkuinen Coco.

Tämä taitaa olla ainut kuva jossa on kaikki koirat yhdessä, jokainen varmaan tunnistaa omansa... =)

Olisi se kyllä hulinaa jos saman katon alla asuisi oikeasti 6 pihakoiraa. Tai ei kai se meno sitten olisi koko aikaa niin raisua...

Coco on edelleen ihan Bertta-siskon näköinen... =)  ja Perttu ja Arttu on hämmentävän samanoloisia. Perttu ottaa
Artusta mallia, ainakin miesten juttujen suhteen, on jo ihan yhtä kova hommailemaan tyttöjen kanssa kuin isoveikkakin. Coco oli ihanan rauhallinen, muiden riehuessa pikkuneiti vetäytyi pöydän alle kaluamaan luuta.

Kaikki siskot ja veikat Armin kimpussa, ainoastaan Inkku-mamma ei osallistu tähän joukkohyökkäykseen


Armi taisi jonkin verran suivaantua tuosta höykytyksestä. Loppuillan se varasteli kaikilta luita ja leluja, otti itselleen, piti omanaan ja räjähti heti jos joku yritti tulla lähelle. Pahin tilanne taisi olla Cocon suhteen. Samoin Perttu sai kovasti kyytiä kun yritti hypätä Armin selkään... Muutaman kerran mun piti laittaa Armia vähän ojennukseen kun se oikein kovasti Cocolle pärähteli. Vai olisiko se ollut ihan normaalia paikan näyttämistä laumassa, en tiedä, mutta katsoin parhaaksi mennä väliin ja näyttää Armille että ainakin minä olen sen yläpuolella...

Näin koulutetaaan neljää koiraa kerrallaan...

Kuvassa kaikki tytöt

Hyvin kyllä huomasi miten porukka eriintyi, pikkuiset leikkivät aika paljon keskenään, ja Armi, Bertta ja Arttu keskenään. Inkku kävi ihanasti pikkuisten kanssa leikkimässä aina välillä.

Armille teki kyllä hyvää päästä vähän tuulettumaan, täytyy häpeäkseni myöntää että onhan se ollut aika pienellä liikunnalla viikon verran. No nyt tuli liikuttua ja sosialistuttua samalla kertaa, ja kuten tiedetään, molemmat on väsyttävää puuhaa.

Illalla on hyvä köllähtää Petterin jalkojen väliin katsomaan telkkaria.


Heli, Minna, Liisa ja Sirpa, oli oikein mukava tavata isommalla porukalla, voi kun voitaisiin tehdä tästä tapa! Vaikka edes epäsäännöllinen, että nähdään aina silloin tällöin. Ja muutenkin olisi kiva tavata pihakoira-porukkaa, asuuhan tässä lähistöllä vielä ainakin Sisu, Lily ja Dekku. Viimeistään kesäksi on kyllä pakko keksiä jotain yhteistä menoa, vaikka yhteislenkki ja leikkiä koirapuistossa, jos ei muuta tai parempaa tekemistä keksitä.

Armi kiittää ja lähettää terkkuja kavereille!