Sain yhtenä päivänä asiakkaalta vinkin ihan uuteen koirien lenkityspaikkaan... Tänne Kouvolan seudulle on jo pitkään ollut rakenteilla uusi iso kauppakeskittymä, mutta rakennustyöt seisoo... koko toiminta on vissiin ollut pysäyksissä jo viime syksystä asti. Paikka on raivattu puhtaaksi puista ja keskellä aluetta on ihan kivan kokoinen hiekkakuoppa. Sinne tänne risteilee jotain rakennusteitä tai siis sellaisia konella ajettuja polkuja. Ihan loistava paikka koiran ulkoiluttamiseen!

IMG_6476.JPG

IMG_6524.JPG

Muita koiria ei näkynyt joten saatiin Armin kanssa koko sorakuoppa ihan omaan käyttöön. Välillä heittelin Armille palloa alhaalta ylöspäin, toisinaan taas kuopan yläreunalta lähetin pallon ja koiran alamäkeen. Välillä oli pakko vähän jäähdytellä ja kävellä muuten vaan tuossa ympärillä niitä polkuja pitkin.

Pallot ja kepit oli kovassa käytössä.

IMG_6508.JPG

Tennispallo on kuin tehty pihakoiran suun mittojen mukaan

IMG_6474.JPG

Kerjääminen sujui välillä ihan mallikkaasti

IMG_6514.JPG

välillä hassutellen

IMG_6511.JPG

ja välillä ihan ilman kontrollia

IMG_6500.JPG

Tämä reissu oli kyllä enemmän sellainen huvittelureissu, en paljon koirankouluttamisen hienouksista ja säännöistä piitannut; pallot ja kepit lensi koko ajan, olipa Armin käytös millaista hyvänsä... Täytyyhän sitä välillä päästä irrottelemaan oikein kunnolla!

Maisemien tähystelyä

IMG_6490.JPG

Tänne tullaan lenkille ihan varmasti vielä monta monta kertaa. Nyt ekalla kerralla oltiin varmaankin reilu puolitoista tuntia, ja koko ajan  Armin vauhti oli vähintäänkin yhdeksää miljoonaa... uutuuden viehätystä kai vähän molemmilla. Ensi kerralla voisi vähän enemmän panostaa ainakin alkulämmittelyyn, oli nimittäin illalla pikkuisen kankea pihakoira...

...ei ollenkaan näin hyvin taipunut venytykseen...

IMG_6518.JPG

Olen saanut vinkkiä myös muutamasta muusta mukavasta lenkkireitistä... Tästä ihan läheltä lähtee muutama moottorikelkkareitti jotka on (tietenkin) kesällä kokonaan poissa käytöstä. Sinne siis seuraavaksi!

IMG_6494.JPG

Armikin vinkkaa kaikille terveisensä, Mennään joku kerta yhdessä, kaverin kanssa voisi olla vielä hauskempaa!