Armista on eilen tullut ISOSISKO!! Ja Armi on ylpeä uudesta virastaan :) vaikkei ole pikkuisia nähnytkään. Inkku-mamma sai siis eilen 5 pentua, 2 tyttöä ja 3 poikaa, ei menneet mun ennustukset kohdalleen muuta kuin määrän osalta... :)

Koko ajan oli puhetta että mä saan sitten tulla mukaan synnytykseen kun sen aika koittaa. Laskettu aikahan oli vasta ensi lauantaina. Mulla oli tällä viikolla tasan yksi meno, ja se oli, yllättävää, eilen. Aamulla jo ennen kuutta lähdettiin äitin kanssa Kajaaniin katsomaan miten mummi voi, ja tultiin sitten illalla ennen puolta yötä takaisin. Varkauden kohdalla jo oltiin kun Heli soitti että nyt alkaa kohta pentuja tulemaan... Ei ihan sieltä asti viitsinyt enää kääntyä takaisinkaan päin. Aika lailla harmitti hetken aikaaa mutta minkäs sille voi... :(

Inkku ja 1pv vanhat vaavat
1970896.jpg

Yksi pennuista on Armi Kakkonen =) =) Sillä on kaksi pilkkua päässä, ihan niinkuin Armilla on yksi. Armi 2. on ihanan riistavärinen! Ja toinen tyttöpentu on sitten Bertta the Second, sillä on päässä sama väritys kuin Bertalla =) Pojat onkin sitten enemmän samannäköisiä, ainakin näin alkuun.

Tytöt kaulakkain keskellä, pojat laidoilla
1970905.jpg

Tänään sitten kuitenkin pääsin katsomaan pentuja. Voi hyvänen aika että ne oli pikkiriikkisen pieniä!! Tiesin kyllä että ne on pieniä, mutta en osannut oikeasti aavistaa että ne on ihan noin lilliputteja =) Inkku hoiti pentuja tosi nätisti ja rauhallisesti, antoi minunkin vähän hiplailla niitä ja ottaa hetkeksi kämmenelle. Ainoastaan silloin tuli hätä kun yritettiin vähän ottaa yksittäiskuvia pennuista.

Bertta on kuulemma ollut vähän allapäin ja vailla leikkikaveria, mikö on kyllä ihan ymmärrettävää. Niinpä ajattelin että jos ottaisin Bertan meille täksi päiväksi Armin kaveriksi, veisin tytöt oikein kunnon lenkille ja saisivat sitten leikkiä ja riehua itsensä väsyksiin. Tavoite saavutettu!! :)

Tasaväkistä leikkiä
1970928.jpg

Armi selätti Bertan
1970930.jpg

Pihakoirapikajuna kaatui katolleen... :)
1970937.jpg

Tällä kertaa meno  ei enää ollut ollenkaan niin villiä kuin silloin kun Bertta oli meillä viimeksi Inkun astutuksen ajan. Vähän piti alkuun peuhata ja mitellä voimia ym mutta äkkiä ne tytöt kuitenkin sitten rauhoittui. Nyt nukkuvat sohvalla vierekkäin ihan nätisti. Tällä kertaa Bertan vierailu onkin vain tälläinen päivähoito -tyyppinen ratkaisu, yhden päivän juttu, vähän irtiottoa arjesta Bertalle. Heli tulee illalla töiden jälkeen hakemaan Bertan takaisin kotiin. Oikein mukava päivä ollut meillä kaikilla! =)

Armi hoitaa Bertan korvatulehdusta
1970977.jpg

Väsyneitä tyttöjä
1970958.jpg

Heippa vaan, ja terkkuja Almalle, Artulle ja Morrikselle, ja uusille pikkuruisille sisaruksille myös!