Hei taas,
ja tällä kertaa iloisemmissa merkeissä!

Armi sai tänään uuden ystävän!! Me oltiin Anna-Liisan ja Derrickin (kavereiden kesken Tepin) luona kylässä Korian toisella laidalla. Tepi on puolivuotias blue merle shetlanninlammaskoira. Todella hurmaava!

1716990.jpg

Tepi on Armin eka poikakaveri!! =) Kaikki Armin koirakaverit on tähän asti olleet tyttöjä, nyt Armi pääsikin sitten leikkimään pojan kanssa, voi miten mukavaa. Aluksi piti molempien tietysti vähän rähjätä, mutta hyvin äkkiä oli kaveri tarkastettu ja hyväksytty. Niin sitä sitten vaan viiletettiin pitkin teitä ja metsiä. Armi on kuulemma Tepille eka samankokoinen kaveri. Koirat oli kyllä kaikessa aikalailla tasavertaisia; olivat samankokoisia, yhtä nopeita ja ketteriä, mitä nyt toisella vähän enemmän karvaa... =) Vuorotellen haastoivat toisiaan leikkiin ja jahtasivat toisiaan Armi edellä, Tepi edellä... jne... Ja kuraojissakin sai kahlata, todella siistiä, tykkää Armi!

Maalla oli ihana juosta ja haistella uusia tuoksuja, kyllä Armista huomasi että se nautti ihan täysillä. Vaikka joka päivä ollaan lenkilläkin vapaana, niin on se silti eri tilanne kun ei tarvitse pitää koiraa koko ajan käskyn alla ja varoa tuleeko vastaantulijoita tai lähteekö vaikka linnun tai kissan perään. Tuolla Anna-Liisan luona ei ollut lähellä isoja teitä eikä liikennettä tai muita kulkijoita niin sai olla kyllä ihan vapaasti.

Vauhti oli ajoittain sen verran hurjaa että kuvat on epätarkkoja...
1717025.jpg

Välillä malttoi ihan pikkuhetkeksi vähän rauhoittuakin
1717030.jpg

Rakkautta ilmassa...?
1717035.jpg

Vaikka tämä kuva on aika suttuinen, niin minusta se on aivan IHANA!!! Armilla ja Tepillä on ihana katsekontakti, ihan niinkuin ne olisi vähän ihastuneet toisiinsa... =) Ja miksi eivät olisi, ovathan molemmat yhtä suloisia. Kyllä ne on tunteet koirallakin... :) Nuoret teini-ikäiset koirat osaa ihastua, olen sitä mieltä!

Kiitos Anna-Liisa ja Tepi että saatiin tulla kyläilemään, tullaan varmasti uudestaankin, niin hauskaa koirilla oli! Nähdään taas!