Täytyy tässä kai alkaa rakennella Armille omaa palkintokaappia kun noita ruusukkeita ja pokaaleita alkaa ihan mukavasti kertymään... =)

1814344.jpg

Meillä meni näyttelypäivä kaikinpuolin mukavasti ja Armi käyttäytyi nätisti kehässä. Ennen kehää treenattiin kovasti, ja silloin tuntui että mikään ei ota sujuakseen. Armi meni ihan neliveto päällä nenä maassa koko ajan, seisominen sentään onnistui ihan ok kivasti. Pari minuttia ennen kehää sain Armin kiinnostumaan pihinälelusta enemmän kuin muiden koirien tassujen hajujäljistä. Villitsen ja höykkyytin sitä oikein kunnolla ja sainkin kiihdytettyä Armin sopivaan vireeseen. Kehässä neiti asteli kuin unelma!! =) Reippain askelin, pää pystyssä ryhti kunnossa ja mikä tärkeintä, häntä heiluen! Seisoi tosi nätisti maassa sekä pöydällä ja antoi tunnustella itsensä ja tutkia hampaat. Kyllä Armi käyttäytyä osaa jos vaan sille päällä sattuu! Tuomari oli juttutuulella, kyseli Armin luonteesta, onko Armi mun ainoa pihakoira, ja kertoi omia kokemuksia pihakoirista.... Ja tästä kaikesta tuloksena loistava arvostelu ja SERT ja ROP! Mutta kyllä tuo arvostelu on hauskakin. Lause 'Sopivasti pönäkkä' on herättänyt jonkin verran hilpeyttä ystäväpiirissä.. =) =)

Me oltiin Armin kanssa ihan viimeisiä kehässä, pienen tauon jälkeen alkoi heti perään ryhmäkehä. Ryhmäkehässä koiria oli ainakin yli 20. Tuomarin alkaessa tehdä loppuvalintoja kuuluttaja sanoi että tuomari ottaa poikkeuksellisesti viimeiseen harkintaan muutaman ylimääräisen koiran. Kaikki muut käteltiin ulos paitsi 6 viimeistä...  ...ja Armi yksi niistä!!!! No 4 joukkoon ei sitten enää sijoituttu, mutta ei ole kyllä ikinä ennen mennyt näin hyvin :) Ne kaikki muut ryhmässä sijoittuneet oli kaiken maailman muotovaliota useista maista ja kansainvälisiä valioita myös. Että ei me ihan huonossa seurassa oltu, ei todellakaan. Olisi kiva tietää onko pihakoirat ikinä sijoittuneet ryhmäkehässä...? Jos jollain on omakohtaista kokemusta tai muuten vaan tietoa asiasta, kertoisitko minullekin?

Saa nähdä kuinka Kouvolan näyttelyssä nyt tulevana viikonloppuna käykään... Nyt alkaa odotukset olla aika korkealla kun tuota menestystä on muutaman kerran perätysten tullut. Lauantaina sitten tietysti pudotaan korkealta ja kovaa... 4 pihakoiraa sinne on ilmoittautunut, Armi, Bertta, Arttu-veikka ja sitten vielä joku yksi. Kovasti olen miettinyt että onko se uros vai narttu ja missä luokassa... No parin päivän päästä se sitten selviää... =)

Huomenna olisi taas match show, täytyy kai lähteä kuitenkin taas treenaamaan vähäsen... Ei siitä ainakaan haittaa voi olla. Armille tekee oikeasti tosi hyvää olla isommassa joukossa, se alkaa vähitellen tottua siihen että aina ei tarvitse kaikille rähjätä. Jospa se joskus kasvaisi aikuiseksi... Tai siis sanotaan aikuisemmaksi, ei Armista ihan aikuista varmasti tule ikinä... !!

1814444.jpg