Tänään me ollaan Armin kanssa molemmat jouduttu ötököiden hyökkäyksen kohteeksi. Päivälenkillä joku ilkeä pikkukaveri puraisi/imaisi minua päästä ja nyt on keskellä päätä oikein kunnon patti, oikea lisämuisti (tulee kyllä tarpeeseen... =)

Iltapissillä joku sitten pisti Armia kuonoon. En kyllä huomannut missään vaihessa mitään erikoista, Armi ei älähtänyt eikä säpsähtänyt eikä mitään muutakaan kummallista tapahtunut. Vähän ajan päästä kuitenkin huomasin että sillä on kuono vähän turvoksissa. Turvotus ei näytä haittaavan Armia ollenkaan, se on ihan niinkuin ei olisi sitä huomannutkaan. Se ei arista kuonoa ollenkaan, henki kulkee hyvin, eikä se edes rapsuta tai hinkkaa nenää mattoon tai muuallekaan. Luultavasti se on ollut vaan joku hyttynen tms. pikkuinen ötökkä. Muistan nimittäin kun Onnia pisti kerran ampiainen niin sillä oli kyllä koko pää turvoksissa ja silmätkin muurautui melkein umpeen.

Täytyy tässä kuitenkin vielä seurailla Armin vointia. Kuono ei nyt ole parin tunnin aikana enää suurentunut, se on pysynyt ennallaan niin luulempa ettei tästä mitään vakavampaa seuraa.

Vertailun vuoksi laitan kuvan vielä ennen ja jälkeen...

1711420.jpg

1711424.jpg

Onhan noissa kuvissa jonkun verran eroja, silmien allekin tulee tuollaiset pussit kun jotenkin vissiin painaa tuo turvotus sen verran ylöspäin. Tulee vähän mieleen shar pein kuono... Uskon kuitenkin että aamulla on taas Armi ihan yhtä nättinaama kun aina ennenkin!