Äsken justiinsa tultiin ekoista näyttelytreeneistä. Monta kertaa on ollut ajatuksena sinne lähteä ja aina vaan se on jotenkin jäänyt, mutta onneksi nyt sain lähdettyä. Ajattelin että näin juhannuksen alla osanotto voisi olla vähäistä ja oikeassa olin. Armin lisäksi siellä oli kaksi cavalieria, skotti ja corgi. Ihan kivasti oli aikaa ja sai henk.koht opetusta.

Ensin mentiin muutama kierros ringissä ja sitten jokainen yksitellen pöydälle ja edestakaisin maassa. Armilla eniten vaikeuksia tuottaa hampaiden katsominen, niin harjoiteltiin sitä vähän enemmän. Täytyy kovasti ennen Mikkelin näyttelyä treenata sekä hampaita että seuraamista. Seisominen näytti ainakin tänään sujuvan aika mallikkaasti. Tosi Armi seisoo niska kenossa minua katsellen niin se ohjaaja sanoi että tuossa asennossa koiralta häviää rintakehä ja selkä menee notkolle. Että pitäis opettaa pään oikea asento. Eipä ole tullut tuollainen mieleenkään, mutta niinhän se on kun tarkemmin ajattelee.

Namin perässä seuraaminen oli vähän innotonta mutta Armipa löysi kävyn leikkikalukseen. Ohjaaja kehoitti koittamaan jos Armi seuraisikin käpyä. Muutaman villin loikan jälkeen homma alkoi onnistua ja Armi käveli ihan valtavan innokkaana ja skarppina. Tosi hienon näköinen!! Ja jo pienenkin onnistumisen jälkeen heitin kävyn kunnolla kauemmas ja hihnasta irti, siinä oli Armille palkintoa ja mulle onnistumisen iloa! Ajattelin että en kyllä voi näyttelykehään kävyn kanssa mennä, mutta eihän sitä ole missä näyttelysäännöissä kyllä kiellettykään... =D Täytyy kyllä varmaan ensin koittaa jos vaikka joku pikkuinen vinkulelu tai kissanhiiri motivoisi yhtä hyvin, se voisi olla vähän asiallisempi kuitenkin.

Mutta kaikenkaikkiaan oli kyllä aika mahtava treeni, täytyy yrittää jaksaa ensi viikollakin mennä, heinäkuu on nimittäin kokonaan treenitaukoa.

Aika nätti poseeraus, vai mitä?1660493.jpg
Mutta nätti on kyllä mallikin!! =)

Mä olen päättänyt boikotoida juhannusta. Kävin äsken kaupassa hakemassa ihan perustarpeet viikonlopuksi ja se siitä sitten. Miks ihmeessä pitäis hulluna juhlia jos ei huvita. Mä voin pitää kemuja joku toinen viikonloppu jos tuntuu sille. Miks lähteä mökille palelemaan kun on luvattu vesisadetta. Ajattelin et jos köllöteltäis vaan kotona koko poppoo. Ja jos tuntuu sille niin voidaan käväistä kavereilla pikaseen tai jos on hieno ilma niin sitten ehkä mökille. Mut ei mitään kamalaa juhannus haloota... Kuulostipas tuo kiukkuiselle kun luin sen uudestaan läpi... :) ei ollut mitenkään tarkoitus ja olen nyt kyllä ihan hyvällä mielellä =)

Pakkohan sitä on olla hyvällä mielellä kun tuossa sohvan nurkassa ärisee ja murisee maailman vaarallisin pieni pihakoira, katsokaa vaikka:

1660525.jpg

Hampaat irvessä ja kuono kurtussa ärhentelee. Petteri sanoo tuota ilmettä Armin länkkäri-ilmeeksi. Täytyy kyllä myöntää että Armi näyttää karskilta länkkäriltä (tupakka suussa) kun se vähän nostaa huulia tosta kulmahampaiden kohdalta... =D

Oikein hyvää ja mukavaa juhannusta itse kullekin, muistakaa myös koirianne juhannusherkuilla, Armille luvassa savustettuja poron kylkiluita! =D