Ihan alkuun pahoittelut siitä että oli näinkin pitkä tauko tässä blogin päivittämisessä ja pentujen kuulumisen kertomisessa. Tämä katkos voidaan laittaa pahan nuhakuumeen piikkiin, melkein viikon verran viruin kipeänä.

Pentujen tiedot on nyt päivitetty Kennelliiton Jalostustietojärjestelmään. Tästä linkistä pääset pentueen sivulle. Olihan se kieltämättä hieno tunne nähdä ensimmäinen oma pentue virallisesti rekisteriin merkattuna. Sydän jyskytti muutaman kerran ihan ylimääräisen lyönnin... =) Täytyy toivoa että rekisteripaperit olisi huomenna postilaatikossa; ensimmäiset pennut nimittäin lähtevät uusiin koteihinsa jo huomenna.

 

Ensimmäisenä saan sanoa hyvästit Jokerille. Jokeri muuttaa Kouvolan keskustan tuntumaan Katjan ja Jussin pojaksi. Mukavaa että osa pennuista jää tähän ihan lähelle, niin saan jatkossakin tavata heitä usein. Katja ja Jussi ovat antaneet Jokerille kutsumanimeksi Touko.

Pihapolun Akseli "Touko"

IMG_2499.JPG

IMG_2496.JPG

Tänään Touko ei ollut oikein poseeraus-tuulella... toivottavasti jatkossa tuo poseeraaminen kuitenkin onnistuisi mallikkaammin, Toukon kanssa on tarkoitus käydä ainakin muutamassa näyttelyssä.

 

Huomenna omaan uuteen kotiinsa suuntaa myös Aatos. Aatos muuttaa Lahteen Hannan perheeseen. Aatos jatkaa hienosti perheen lasten A-teemaa tullen Aadan ja Altin lemmikiksi. Ja mikä parasta, Aatoksen naapurissa asuu pihakoira! Ties vaikka Aatos pääsisi silloin tällöin vierailemaan Otto-koiran blogiinkin.

Pihapolun Aatos "Aatos"

IMG_2529.JPG

IMG_2534.JPG

 

Muutaman päivän saan sitten kasailla itseäni ennen kuin seuraava pentu lähtee uuteen kotiin. Anselmi jää onneksi myös tähän lähistölle Iittiin Sannan ja Harrin perheeseen. Koiraa odottaa innolla kotiutuvaksi myös Niilo-poika, ja toivottavasti myös Anselmin tuleva "isoveli" Popo-pihakoira. Anselmin touhuja pääsemme varmasti seuraamaan Villin Pihan Villi Pihakoira -blogin kautta. Anselmin kutsumanimi on vielä hieman mietinnässä, mutta luultavasti jää Anselmiksi.

Pihapolun Anselmi "Anselmi"

IMG_2490.JPG

IMG_2489.JPG

Anselmikaan ei ollut oikein kuvaustuulella...

 

Pätkis ja Eka lähtevät uusiin koteihinsa vasta vähän myöhemmin.

Pätkis muuttaa Tuusulaan Jaanan perheeseen. Pentua vastaanottamassa ovat myös Frida-tyttö ja kaksi muuta lasta, sekä tietysti isä. Minusta on todella mukavaa että Pätkiksen nimeksi jää Pätkis; tuo nimi kuvaa tätä pihakoirapoikaa oikein oivallisesti.

Pihapolun Armas "Pätkis"

IMG_2483.JPG

IMG_2486.JPG

Pätkis näyttää jotenkin tosi paljon samalle kuin Armi tuossa iässä... =)

 

Eka (ilmetty isänsä) löysi kodin Imatralta Suvin, Antin ja Jesse-pojan kaverina. Ekan nimeksi on jäämässä Eka, mahtaakohan Eka olla Imatran Eka Pihakoira... =) Tästä se Itä-Suomen valloitus lähtee.

Pihapolun Antero "Eka"

IMG_2505.JPG

IMG_2502.JPG

Ekalla tuo poseeraaminen näyttäisi sujuvan oikein hyvin, toivottavasti näemme tämän komean pojan joskus näyttelykehässä!

 

Ja sitten viimeisenä meidän Kerttu, josta en aio luopua ikinä koskaan ollenkaan. Kerttu saa jäädä kotiin kiusaamaan äitiään... =)

Pihapolun Aurora "Kerttu"

IMG_2514.JPG

IMG_2521.JPG

Kerttu saisi oppia tuon poseeraamisen jalon taidon, toivottavasti tyttö seuraisi äitinsä jalanjäljissä...

Kiitos Heli taas kuvausavusta!

 

Olen niin onnellinen ja kiitollinen että onnistuin löytämään jokaiselle pennulle hyvän kodin. Luovutan kaikki lapset maailmalle luottavaisin mielin. Onneksi kaikki jäävät tähän suhtkoht lähelle, niin yhteydenpito ja tapaaminen on helpompaa. Kaikki odottavat pentujaan jo varmasti kovasti.  Minua itseäni helpottaa hieman että pennut lähtevät hieman eri aikaan. Toisaalta odotan jo sitä kun ollaan Armin ja Kertun kanssa kotona ihan vaan omalla porukalla.

Loppuun vielä sekalainen joukko ennen julkaisemattomia kuvia ilamn mitään sen kummempaa teemaa...

Rennosti umpiunessa
IMG_2457.JPG

Pentujen lemppari nukkumapaikka
IMG_2458.JPG

Kyllä tähän tiukan paikan tullen mahtuu neljäkin pikku-pihistä
IMG_2461.JPG

Jossain tuolla kasan keskellä on uusi suosikkilelu; röhkö-posso
IMG_2478.JPG

Ulkoilemassa

Touko
IMG_2377.JPG

Aatos
IMG_2413.JPG

Anselmi
IMG_2362.JPG

Pätkiksellä tuumaustauko
IMG_2396.JPG

Ekan päikkärit pihalla
MVI_6782-2.jpg

Kaikki kielletty on kivaa
IMG_2195.JPG

Aikamoinen mylläkkä pemtulaatikossa
IMG_2212.JPG

Pihakoirat rakastavat lapsia - uhrina kummityttö
IMG_1945.JPG

Nyt menen kyllä hellimään ja pussaamaan Aatoksen ja Jokerin puhki... Nyyh...