Voi missä paukkupakkasissa onkaan tämä vuosi alkanut! Ja luntakin piisaa ihan riittävästi... Takapihalle on kasautunut oikein keko, siihen samaan kohtaan aina lunta heitetty. Armikin kävi tutustumassa lumihankeen.





"Tää toivois ens jouluna lahjaksi ainakin vähän pitemmät jalat..."

Kiusattiin Armia, heitettiin tennispalloa kaikkein syvimpään kohtaan... =) Armi haki palloa, kaivoi, tuhisi ja pärski, polki lunta ja löysi pallon joka kerta!


Tästä kuvasta muuten näkee, että Armi on hieman laihtunut. En ole mitenkään tietoisesti sitä dieetillä pitänyt, vaan olen punninnut kaikki ruoka-annokset ettei tule vahingossa annettua liikaa. Nyt on Armi mielestäni aika lailla ihannekoossa. Puntaria meillä ei ole, mutta ainakin näin ulkoisesti näyttää hyvälle.

Jottei niin kovasti palelisi tuolla pakkasessa, täytyy olla lämpimästi päällä.

Tein Armille uuden jumpperin ja siitä tuli aivan ihana! Tosi paksu, muttei kuitenkaan kankea. Paras mitä olen tehnyt tähän mennessä. Tein tuon rinnan kohdan nyt hieman eri tavalla kuin aiemmin.


Ja hihatkin tein etujalkoihin. Vanhassa puserossa oli vähän liian suuret (venähtäneet) kainaloaukot, ja niistä tuppasi lunta sisälle. Nyt ei pääse lunta rinnuksiin!


Pusero on hieman pitkä takaa, ihan tarkoituksella. Hännän kohdalla on lovi, hännän saa siis pystyyn ja heilumaan... =) Kunhan tuo vaate tuosta vähän muotoutuu, en usko että se tuollalailla takaa lepattaa, vaan laskeutuu nätisti kankkuja suojaamaan...

(ethän Bertta ole kovasti kateellinen...?)

Itse lähden tästä muutamaksi päiväksi hieman lämpimämpään ilmastoon, Prahaan. No eihän sielläkään mikään lämmin ole, mutta ei nyt ihan näin kylmää kuitenkaan. Tämä matka tulikin aivan yllättäin; meillä oli töissä koko syksyn kestänyt myyntikilpailu eräästä koiranruuasta, ja satuin niiden kuuden onnellisen joukkoon jotka matkalle pääsevät. Olin unohtanut koko kilpailun, enkä mielestäni ole mitenkään tavallista kummemmin panostanut ko. ruokamerkin myyntiin, mutta ilmeisesti kuitenkin sitä olen kovasti myynyt...

Reissussa siis perjantaista sunnuntaihin, Petteri saa toimia yksinhuoltajaisänä sillä aikaa Armille ja kissoille... =)