Aapo

Tarupihan Nuuskamuikkunen(Kuvat Reetta Heinonen)

Tänään oltiin siis Armin kanssa treffeillä Aapon kanssa.

Koirat tykkäsivät kovasti toisistaan, tutustuivat, leikkivät, kosiskelivat ja mielistelivät toisiaan. Armi varsinkin oli oikein muikean oloinen. Aapo oli oikein herrasmies, putsaili korvia, kutsui leikkiin ja esitteli itseään korvat töttöröllä Armille.

Tänään on Armin juoksun 10. päivä. Toivoin kovasti että oltaisiin eilen illalla tai tänään aamulla tavattu lenkillä naapuritalojen uroksia että olisin päässyt vähän testaamaan että joko olisi Armilla oikea aika. Testi-poikia ei kuitenkaan vastaan tullut, joten Kangasalalle lähdettin siis hieman riskillä, ihan vaan kokeilemaan että joko mahtaisi onnistua.

Ensimmäinen hieno huomio oli että Armi antoi Aapon liehitellä ja lähti heti leikkiin mukaan. Eikä antanut ollenkaan Aapolle hammasta! Toinen, hieman masentavampi huomio oli, että Aapon asettuessa Armin taakse Armi kävi istumaan. Aapokaan ei vielä ollut ihan villinä Armista. Ei siis vielä ole ihan paras mahdollinen aika.

Astumista ei siis vielä tapahtunut. Sunnuntaina mennään uudestaan, silloin viimeistään luulisi jo jotain tapahtuvan. Aapon kasvattaja Terhi oli mukana, ja osasi lukea sekä Aapoa että Armia tosi hyvin. Kiitos jo etukäteen neuvoista ja kannustuksesta, meillä onkin sitten sunnuntaina jännät paikat kun Aapon omistajan Reetan kanssa kahdestaan koitetaan auttaa koiria... Mieluummin kuitenkin näin päin että ajetaan liian aikaisin kokeilemaan, kuin että oltaisiin jo auttamattomasti myöhässä...

Sunnuntaina palailen asiaan uudestaan.